IXINA keukens & kortingen

Geschreven door Kelly E.
IXINA keukens
Een IXINA catalogus aanvragen? Meteen een afspraak maken om jouw droomkeuken te realiseren met een adviseur? Doe het via de groene knop!

IXINA kwaliteit

IXINA keukens, dat zijn keukens van Duitse kwaliteit, geplaatst door professionals en ontworpen met de juiste knowhow. Via de website van IXINA kan je de catalogus downloaden, je laten inspireren om jouw droomkeuken te concretiseren, een afspraak maken voor persoonlijk advies, je eigen keuken ontwerpen vanuit je zetel met de gratis 3D keukenplanner en direct een offerte aanvragen. Voor IXINA keukens aan lage(re) prijsjes kan je een kijkje nemen bij de expokeukens. De IXINA toonzalen worden immers steeds vernieuwd en dus maken de expomodellen geleidelijk aan steeds plaats voor nieuwe keukens. Zo kan je dus een IXINA keuken op de kop tikken! Klik op de groene knop om IXINA te bezoeken en de catalogus te downloaden of meteen een afspraak te maken!

Ixina keukens

IXINA keukens: altijd met je mee

Wat je budget ook is, bij IXINA vind je altijd een keuken volgens jouw wensen en budget. Weet je nog niet zeker welke keuken en welke opstelling het beste past bij jouw gezin en/of jouw levensstijl? Twijfel je over een kookeiland? Welke toestellen heb je nu echt nodig en waar passen ze het beste? Bij IXINA keukens kan je terecht voor vrijblijvend advies. Maak een afspraak in een van de toonzalen en laat jouw droomkeuken tekenen in 3D!

Welke beoordeling geef je Ixina?
5 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Ixina gemakkelijk op volgende manier:

Via het contactformulier op de website, telefonisch via 02/333.87.94 of via mail klantendienst@ixina.be (met vermelding van de winkel en eventueel dossiernummer).

Een nieuwe keuken kopen? Laat je verrassen door IXINA!

Meer dan 4000 mogelijke combinaties, verschillende kleurtinten en houttinten, soorten fronten, afwerking in mat of hoogglans, met of zonder handgrepen – bij IXINA kan je helemaal volgens jouw smaak en budget je keuken inrichten. Wil je de IXINA keukens eens in het echt bewonderen? Maak een afspraak en ontdek het ruime aanbod!

Kortingscodes en aanbiedingen!

Wil je kortingscodes en aanbiedingen ontvangen van heel wat topmerken? Kom dan zeker regelmatig langs, schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg Promo-Code op Facebook. Zo mis je nooit meer een promotie! Neem zeker ook eens een kijkje op onze blog en lees er exclusieve tips van het Promo-Codeteam!