Jetair vroegboekkorting & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Jetair vroegboekkorting

Boek nu al je zomervakantie en geniet volop van de Jetair vroegboekkorting. Tijdelijk ongeziene kortingen en voordelen!

Jetair vroegboekkorting

Maximale keuze en super scherpe prijzen! Boek nu al je vakantie voor zomer 2013 en geniet nu van de fantatische kortingen met de Jetair vroegboekkorting! Tijdens de vroegboekperiode krijg je kortingen die snel oplopen tot honderden euro’s per persoon! Wist je dat Jetair en Sunjets één en dezelfde firma zijn? Ze bieden veel dezelfde hotels aan, maar bij Sunjets zijn deze hotels bijna altijd goedkoper! Wil je dus online je reis boeken, kijk dan zeker even op Sunjets.be!

Sunjets.be

Wil je je Jetair of Sunjets vakantie online boeken? Doe dat dan op Sunjets.be, bijna dezelfde keuze maar betere prijzen en met de mooie en sterke Sunjets vroegboekkorting geniet je van ongeziene prijzen!

Sunjets Vroegboekkorting - boek online!
Sunjets Vroegboekkorting – boek snel online!

Primo Promo Ultieme Prijsgarantie

Boek je nu je Jetair vakantie dan geniet je van de ultieme prijsgarantie. Dit houdt in dat Jetair volledig automatisch het prijsverschil terugbetaalt. Concreet, als je geboekte vakantie 4 weken voor afreis nog beschikbaar is aan een lagere prijs (hetzelfde hotel, kamertype, vluchtnummer en vertrekluchthaven) dan betaalt Jetair jou dit verschil terug! Wacht dus niet op de Last-Minute periode!

Gratis vluchten voor 1000 kinderen!

Hoe sneller u je Jetair vakantie boekt, hoe groter de kans dat je kinderen gratis vliegen! Wil je hier van gebruik maken, zoek dan een hotel met ‘Action 1.000 seats’-logo!

Deze promotie is geldig voor kinderen t.e.m. 18 jaar! Maar snel zijn is absoluut de boodschap, OP=OP!

Neckermann vroegboekkorting

Ben je toch niet overtuigd? Wil je nog meer hotels bekijken? Neem dan eens een kijkje op Neckermann.be en krijg tot meer dan 30% korting op jouw zomervakantie dankzij de Neckermann vroegboekorting!

[starreview tpl=16]