Kixx Online actiecode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Kixx Online actiecode

Nu tot 40% korting op de wintercollectie, dit zijn meer dan 4000 artikelen die massaal in prijs verlaagd zijn. Ontdek het nu!
 
 
 

Korting bij Kixx Online

Nu grote kortingen op de wintercollectie,  namelijk 40% korting! Wil je hiervan profiteren, wees er dan snel bij want de bestellingen vliegen de deur uit. baby jongens, baby meisjes, jongens en meisjes.

Maar bij Kixx online kan je nog van extra korting genieten, dit in de vorm van een Kixx Online actiecode. Indien wij een actieve kortingscode ter beschikking hebben dan kan je die op deze pagina terug vinden.

Eénmaal een code ter je beschikking dan dien je deze te activeren op de webshop van Kixx Online. In stap 2 ‘bestelopties’ kan je een kortingscode plakken en valideren. Druk achteraf op de knop ‘toevoegen’ want enkel zo wordt je Kixx Online actiecode geactiveerd.

actiecode kixx online

Kixx-online.nl: kinder- en babykleding

Kixx-online.nl is een leuke webshop dat mode, accessoires en speelgoed aanbiedt voor baby jongens, baby meisjes, jongens en meisjes.

Bestel je iets bij Kixx-Online? Dan betaal je steeds €3,95 verzendkosten. Maar ben je toch niet tevreden van je producten dan heb je 14 dagen de tijd om je goederen terug te sturen.

Betalen kan je veilig doen via volgende: iDEAL, Overboeking, MasterCard, VISA, PayPal of MisterCash.

webshop kixx-online.nl

Nog meer actiecodes en leuke promoties

Als eerste genieten van een nieuwe Kixx Online actiecode? Of van kortingscodes van andere leuke webshops? Voeg Promo-Code dan toe aan je favorieten of schrijf je in op onze nieuwsbrief en misloop zo geen enkele korting meer.