KLM Promoties & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
KLM Promoties

Wil je voordelig vliegen? Ontdek dan snel de KLM promoties!

KLM.com

Op KLM.com boek je voordelig tickets. Naast tickets kan je ook een hotel zoeken en reserveren. Profiteer van mooie kortingen en acties zoals onder andere de werelddeals. Spaar zo voor gratis vliegtickets en hotelovernachtingen. Ontdek KLM.com de site en de sterke KLM promoties.

Naar Berlijn, Madrid en Milaan voor maar €99

Nu kan je vliegen naar leuke bestemmingen zoals Madrid, Milaan, Berlijn en Barcelona voor slechts €99. Klik hier en ontdek deze KLM citytrip aanbiedingen!

KLM promoties - kortingen tot 50%
KLM promoties – naar topsteden voor €99

Auto huren

Naast online reserveren kan je ook je vervoer regelen. Wil je een wagen huren op jouw bestemming? Dat kan, op KLM.com vind je een duidelijk overzicht van de beschikbare auto’s.

Online inchecken

Begin je reis zoals je wens. Check online in en vermijd zo de lange wachtrijen! Je kan dit ook gebruikmaken van je mobiele telefoon of van de selfservice incheckautomaten op de luchthaven.

  • Check in waar je wilt
  • Makkelijk inchecken, thuis of op kantoor
  • Kies je stoel online en print uw instapkaart
  • Bespaar tijd op de luchthaven, vermijd wachtrijen bij de incheckbalie

KLM Kortingscode

Naast de KLM promoties zijn er nog manieren op geld te besparen, zo kunnen wij regelmatig een KLM kortingscode bemachtigen. Met actiecode kan je extra korting verkrijgen. Dus voor je boekt, kom zeker naar promo-code.be!
 

 


KLM Nederland