Koop Vlees Online promocode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Koop Vlees Online promocode
Eerlijke en onbewerkt vlees van de lokale boeren: dat kan je nu online bestellen via Koop Vlees Online! Klik op de groene knop om te bestellen en geniet van de gratis levering!

Korting bij Koop Vlees Online

Natuurlijk en onbewerkt vlees online kopen: dat kan je sinds kort doen via de website van Koop Vlees Online. Je bestelt er je vlees en het dier wordt pas geslacht wanneer het volledig verkocht is: zo wordt de ecologische voetafdruk verkleind! Je kan er online genieten van unieke prijzen, maar af en toe is er ook een Koop Vlees Online promocode waarmee je kan genieten van een extra korting op je aankoop. Indien er zo’n code is, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina zodat je er kan van genieten!

Wat moet je doen om van de Koop Vlees Online promocode te genieten?

 • Klik op de groene knop
 • Kies het vlees dat je wilt bestellen
 • Kies het aantal en de extra's
 • Klik op 'bestel je pakket'
 • Hierna zie je een overzicht en kan je de promocode invoeren
 • Vergeet niet te klikken op 'gebruik promocode'
  promocode koop vlees online

Koop Vlees Online: eerlijk vlees online bestellen

Eerlijk vlees op je bord: wie wil dat niet? Het is de insteek van Koop Vlees Online waar je zelf kiest welk vlees je wilt bestellen: varken, limousin of koe in single- of in combipakket. Koop Vlees Online kiest voor een diervriendelijke en natuurlijke aanpak. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen wordt teruggekeerd naar de basis: samen met andere een koe of varken kopen en slachten wanneer alle delen pas verkocht zijn. De dieren lopen vooral buiten en krijgen absoluut geen preventieve antibiotica of stimulerende middelen. Het vlees rijpt 2 weken en komt nadien jouw richting uit in gekoelde boxen.

Andere voordelen:

 • Eerlijk kwaliteitsvlees
 • Respect voor het dier
 • Gratis thuislevering
Welke beoordeling geef je Koop Vlees Online?
-0 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Koop Vlees Online gemakkelijk op volgende manier:

Via het contactformulier op de website.

Op de webshop van Koop Vlees Online kan je betalen met:

Meer kortingen en promoties

Wil je blijven genieten van de Koop Vlees Online promocode? Dat kan! Schrijf je in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook! Zo houden wij je op de hoogte van alle nieuwe kortingscodes en promoties!