Krëfel

Geschreven door Nele Vermeire.
Krëfel
Er staan altijd wel interessante promoties op de website van Krëfel. Breng een bezoekje aan de webshop en je vindt er zeker wat je zoekt aan een interessante prijs!

  Promoties bij Krëfel

  Krefel is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in de verkoop van kleine en grote huishoudtoestellen. Je vindt er online veel aanbiedingen terug, maar af en toe hebben wij Krëfel promoties beschikbaar waarmee je kan genieten van de leukste deals.

  Krëfel: altijd straffe prijzen

  Krëfel werd opgericht in 1958 en verkocht kleine, toen heel moderne en innovatieve, huishoudtoestellen zoals TV's, Radio's, wasmachines, etc. Allemaal toestellen die het leven van toenmalige huisvrouw een pak makkelijker maakten en waardoor ze meer tijd hadden voor andere dingen. Door de jaren heen evolueert Krëfel mee op de kar van innovatieve producten. Je kan er online nu genieten van de garantie van de laagste prijs: heb je ergens anders een lagere prijs van een bepaald product gevonden? Zeg het tegen Krëfel en dan passen zij de prijs aan en betalen ze het verschil terug!

  Andere voordelen:

  • Voor 22.30 uur besteld, levering de volgende dag (ook op zondag)
  • Gratis levering
  • 30 dagen retour
  • Veilig online betalen
  • 76 winkelpunten
  • Laagste prijsgarantie
  Welke beoordeling geef je Krefel?
  3.5 ster(ren) gebaseerd op 11 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Krefel gemakkelijk op volgende manier:

  Tel: 02/255.00.00
  Mail: mail.box@krefel.be

  Op de webshop van Krefel kan je betalen met:

  Andere voordelen

  Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Krëfel promoties en andere aanbiedingen? Wil je ook acties en aanbiedingen van andere webshops ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Promo-Code en ontvang wekelijks een overzicht in je mailbox!