Kruidvat kortingscode & kortingen

Geschreven door Nele Vermeire.
Kruidvat kortingscode
Naast de vele interessante acties bij Kruidvat is er ook een koopjeshoek waar je steeds interessante aanbiedingen vindt!

  Kruidvat acties

  Bij Kruidvat vind je alles. Echt alles. En beter nog, bij Kruidvat doen ze regelmatig interessante acties. Soms is er ook een Kruidvat kortingscode beschikbaar waarmee je nog voordeliger bij Kruidvat kan shoppen.

  Hoe moet je zo’n kortingscode verzilveren?

  • selecteer je gewenste producten
  • voeg ze toe aan je winkelmandje
  • onderaan je besteloverzicht kan je de Kruidvat kortingscode kopiëren
  • de korting wordt automatisch met het totaalbedrag verrekend
  kortingscode kruidvat

  Kruidvat: steeds verrassend, altijd voordelig

  De leuze van Kruidvat zegt het echt allemaal. Je vindt in de winkels en online alles van schoonheidsproducten, babyverzorging, speelgoed en decoratie voor je woning. Kruidvat is al verschillende jaren ook een belangrijke speler bij het afdrukken van digitale foto’s en fotocadeaus.

  Kruidvat werd opgericht in 1975 in Nederland en kende een zeer snelle groei. Begin jaren ’90 betrad de winkelketen ook de Belgische markt. Begin jaren 2000 werd het overgenomen door A.S. Watson Group uit HOng Kong, de grooste Health & Beauty retailer ter wereld.

  In de webshop van Kruidvat vind je een mooi overzicht van alle producten.

  Waarom online shoppen bij Kruidvat?

  • altijd voordelig, ook online
  • voor 14 uur besteld, morgen in huis
  • veilig betalen

  Meer kortingen en promoties

  Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Kruidvat kortingscode en andere acties? Kortingen en actiecodes van andere webshops? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg wekelijks een overzicht in je mailbox!