Ladbrokes promocode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Ladbrokes promocode
Wed nu via Ladbrokes op verschillende sporten of doe online mee aan andere weddenschappen! Klik op de groene knop voor de beste promoties!

  Korting bij Ladbrokes

  Wed op voetbal, tennis, basketbal, ijshockey, volleybal, wielrennen, rugby, cricket, baseball, golf, darts, boksen, motorrijden, schaken en nog veel meer. Je kan er ook wedden voor de Olympics, het EK voetbal, de Champions League of een andere wedstrijd. Af en toe hebben wij een Ladbrokes promocode waarmee je geniet van een extra korting. Indien wij zo een hebben, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina.

  Wat moet je doen om van deze Ladbrokes promocode te genieten?

  • Ga naar de website via onze groene knop
  • Klik op 'speel nu' en schrijf je in
  • Na het invullen van je gegevens kan je de Ladbrokes promotiecode invoeren en valideren

  ladbrokes promocode

  Ladbrokes: wed op sport

  Wed met Ladbrokes op tal van sporten: golf, wielrennen, voetbal, basketbal, handbal, volleybal, maar ook schaken, ijshockey, tennis, darts, snooker, rugby, baseball en boksen behoren tot de sporten waarop je kan gokken. Dankzij Ladbrokes kan je in België volledig wettelijk wedden op verschillende wedstrijden. Voorwaarde: minstens 18 jaar oud zijn voor de online weddenschappen en minstens 21 jaar oud zijn voor de online casinospellen en Virtuals.

  Andere voordelen:

  • Interessante promoties
  • Online veilig betalen
  • Regelmatig een Ladbrokes promotiecode
  Welke beoordeling geef je Ladbrokes?
  4.5 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Ladbrokes gemakkelijk op volgende manier:

  0800 49 659

  Op de webshop van Ladbrokes kan je betalen met:

  Meer promoties en kortingscodes

  Wil je blijven genieten van deze Ladbrokes promocode? Zou je graag ook kortingen ontvangen van andere grote webshops en zo kortingscodes ontvangen? Dan kan dat! Schrijf je in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook. Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief en zo wekelijks op de hoogte blijven van de beste promoties.