LEDsky kortingscode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
LEDsky kortingscode

Bespaar op energie, schakel over op led-verlichting! Bespaar tot 90%!! Nu nog extra korting met de LEDsky kortingscode, krijg nu €10 korting op de plug&play sets!

Korting op LEDsky

Nu €10 korting op je aankoop van plug&play sets, met dank aan onze kortingscode!

Led-verlichting is veel energiezuiniger dan de klassieke gloeilamp of de halogeen-verlichting, dus ook zuiniger voor jouw portemonnee! Led’s verbruiken ongeveer 10 keer minder energie, met dus wat kleine aanpassingen in jouw huis kan je vele euro’s besparen.

Wij stellen alles in het werk om jullie een LEDsky kortingscode aan te bieden, kom dus voor jullie aankoop even langs en kijk of we jou een mooie korting kunnen bezorgen.

ledksky kortingscode - zuinig met energie
Hier de LEDsky kortingscode code invullen

LEDsky.be

LEDsky.be een webshop die volledige in teken staat van led’s, dus in het teken staat van zuinige en voordelige verlichting. Je vindt er echte alle soorten led’s, voor binnen en buiten. Hun grote assortiment wordt steeds aangeboden aan een voordelige prijs. Dus zuinige verlichting en dat online aankopen aan een voordelige prijs, dat doe je op LEDsky.be!

De tijd dat led’s een eerder koud licht produceerden ligt achter ons, nu heb je meerdere varianten die een gezellig en warm licht produceren dat we kennen van de klassieke gloeilamp of van spots. Wil je liever een kleurtje? Dat kan ook want bijna alle led’s zijn beschikbaar in meerdere kleuren.

LEDsky volgt de snel evoluerende verlichting op de voet en biedt hierdoor de nieuwste soorten led’s aan. Je vindt er zelfs de nieuwste SMD-led’s, met een nog langere levensduur. Daarnaast vind je ook de High Power led’s op LEDsky.be.

Koop ledverlichting voordelig online aan
Online ledverlichting voordelig kopen

Waarom led’s

De ledlamp staat bekend om zijn lage energieverbruik, gemiddeld komt dit neer op een verbruik dat 10 keer lager ligt dan een halogeen lamp of een gloeilamp, zelfs de spaarlamp kan niet op tegen het lage verbruik van de led’s. De spaarlamp verbruikt gemiddeld 3 keer meer energie. De technologie evolueert razendsnel waardoor de lichtintensiteit steeds blijft stijgen en de het energieverbruik blijft dalen.

Bij een gloeilamp gaat 90% van de verbruikte energie naar warmte en slechts 10% wordt omgezet naar licht. Bij led-verlichting is dit net andersom 90% van de gebruikte energie wordt omgezet in licht! Hierdoor wordt er bijna geen warmte ontwikkeld.

Waarom LEDsky

Kwaliteit staat centraal bij LEDsky, op alle artikelen staat een jaar fabrieksgarantie + de wettelijke garantie van LEDsky zelf, dus gaat er iets mis dan vervangt zij probleemloos de lampen.

Op hun duidelijke website, vind je de nodige specificaties en uitleg omtrent de vele lampen. Dit zorgt ervoor dat je zeker de juiste keuze maakt.

Tevens geniet van je gratis levering als je een bestelling plaatst boven de €25 en sinds kort kan je zelfs betalen met ecocheques. Wij van Promo-code houden jullie steeds op de hoogte van de beste kortingen & promoties. Tevens stellen wij alles in het werk om een up-to-date LEDsky kortingscode aan te bieden.