Logitech kortingscode & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Logitech kortingscode

Ontdek snel de Logitech Promo code of kortingscode. Bespaar zo op jouw aankoop!

Logitech kortingscode

Logtiech kortingscode

Logtiech kortingscode - bekijk de Logitech promoties

 

Update 29 juni: 15% korting via deze Logitech kortingscode op het toetsenborden assortiment van Logitech!

Als het nu gaat over de top range muizen of boxen waarmee je prettig mee kan gamen dan is Logitech toch wel het topmerk van de accessoires!
Zelf gebruik ik de Logitech Z-906 als surround systeem voor mijn TV. Ik ben een game fanaat die ook wel eens filmpje wil draaien, wel als ik je moet overtuigen deze Boxen zijn echt wel goed, zeker voor die lage prijzen! Tegenwoordig krijg je zelfs een bluetooth adapter bij voor connectie te maken met je iPhone, iPad of ander systeem.

Review:
De laatste aankoop die ik gedaan heb is een lapdesk van Logitech. Deze houd je dierbare onderdelen tussen je benen koeler, wie zoals ik in de zetel op de laptop werkt weet wat ik bedoel :). Deze Logitech lapdesk is een kussen in het lichtgrijs (beetje in dezelfde tinten als mijn Apple Macbook), en heeft een iPhone witte toplaag in een futuristisch ontwerp. Dankzij de bijgeleverde antislip voetjes voor je laptop kan je zowat elke houding aannemen zonder dat je computer valt. Het is iets duurder dan andere merken maar het verschil in kwaliteit voel je echt wel.

 

Ontdek nu het mooie aanbod op Logitech.be!
[starreview tpl=16]