LogMeIn promo code & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
LogMeIn promo code

LogMeIn is een zeer handige tool om je computer of laptop op afstand te bedienen overal ter wereld. Zelfs op je werk zal deze waarschijnlijk niet geblokkeerd worden aangezien het gewoon heel snelle screenshots zijn die verstuurd worden. Het enige wat je dan moet doen is een account aanmaken en een mini tool installeren.

LogMeIn Promo Code

Af en toe geven ze een LogMeIn promo code, als er momenteel één actief is kan je die bekijken na je op de oranje promo code knop gedrukt hebt.

Ontdek nu de Log me in promo code

Log Me In geeft soms tot 40% korting op de PRO versie

De verschillende versies

Naast een basic versie heb je ook nog andere versies zoals:

LogMeIn Pro
Hiermee kan je even simpel verbinden met je windows pc of Mac zoals in de basic versie maar met dan nog veel meer handige functies zoals printen naar de andere computer, harde schijf toegang, geluid, enz. Echt wel stukken handiger dan de gratis versie! Je kan momenteel GRATIS testen.

LogMeIn Rescue
Hiermee kan je zelfs op afstand de computer besturen ook al heeft die persoon geen software ervoor geïnstalleerd. Zo kan je altijd je klanten of medewerkers op afstand helpen.

Het leuke is dat je ook je LogMeIn pc of mac kan bezoeken/bedienen via je iPad, iPhone of Android toestel!

Logmein.com Review

Ongeveer al 3 jaar gebruik ik LogMeIn en ben daar nog steeds heel tevreden van. Heel veel update’s die alles met de tijd meehelpen zoals de iPad app, dat is het mooiste voorbeeld er van.

Ben je ziek of moest je sneller naar huis? Bedien dan je werk pc vanuit je thuiszetel om je uit dat geval van nood te helpen. Echt betrouwbaar en je moet ook niet denken aan mogelijke inbrekers zoals in VPN. Telkens je een fout wachtwoord geeft krijg je trouwens een email, je kan verbindingshistory zien enz. LogMeIn is nu ook compatibel met Windows 8 (net alles van OSX)

Deze handige tool kan ik niet meer missen daarvoor krijgt die een 5/5 van mij!

[starreview tpl=16]

Weet je nog niet goed wat logmein.com is? Bekijk dan deze reclamefilm: