Luminus & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Luminus

Nog kleiner in prijs en groter in service dat is wat centraal staat bij Luminus voor 2013. Bereken snel jouw prijs en bekijk hoeveel je maandelijks kan besparen op de kosten van gas en elektriciteit! Klik snel door op ‘Bekijk de korting’ en ontdek de vele extra voordelen!

Luminus Promo

Op 1 januari heeft Luminus al zijn energieprijzen verlaagd. Voor een doorsnee gezin bedraagt deze prijsdaling voor gas en elektriciteit makkelijk €150 per jaar!

Naast deze grote prijsdaling streeft Luminus erin 2013 voor om hun klantenservice en dienstverlening nog te verbeteren en jou nog meer tevreden te stellen.

Luminus.be, bereken je tarief voor gas en elektriciteit
Luminus, bereken je voordelig tarief

Click tarief

Het Click tarief is het goedkoopste tarief dat Luminus.be aanbiedt, met dit tarief betaal je de laagste prijs! Met dit tarief kan je jezelf beschermen tegen mogelijke prijsstijgingen! Stap snel over en kies voor zekerheid!

Bij het Click tarief kies je voor een vaste energiekost die voor één jaar geldig is. Stijgen de prijzen toch dan betaal je voor één jaar lang dezelfde prijs. Dit komt neer dat je kiest voor de voordeligste prijs voor gas en elektriciteit.

Waarom kiezen voor Luminus?

  • Scherpe prijzen
  • Zekerheid met het Click tarief
  • Goede klanten service
  • €10 korting bij betaling via domiciliëring
  • €10 korting via online facturatie met Zoomit

Deze korting verkrijg je éénmalig, maar zorgen voor een extra korting waarmee je toch weeral bespaart, dit samen met de zekerheid op sowieso een lage prijs maakt Luminus tot een sterke speler op de energiemarkt!

Overstappen, snel en eenvoudig

Zij regelen alles voor kouw overstap en de opzeg bij jouw vorige energieleverancier. Niemand hoeft langs te komen en bij de overschakeling val je geen enkel moment zonder energie. Luminus zet alles in het werk om de overschakeling zo snel en makkelijk mogelijk te doen verlopen.

Je vult eenvoudig online een formulier in en zij regelen alles voor jou!

Bereken jouw prijs op Luminus.be

Jouw prijs berekenen  kan je eenvoudig doen dankzij hun handige simulator. Vul jouw gegevens in en in enkele seconden krijg je een prijsvoorbeeld berekend op jouw huidig verbruik!

Zo kan je makkelijk controleren welk product er het beste bij jou past en vooral hoeveel je kan besparen ten opzichte van jouw huidige energiefactuur!