Made kortingscode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Made kortingscode
Bij Made vind je leukste interieurspullen terug: van zetels, tafels, stoelen en verlichting tot kasten, bedden, kussens en vloerkleden. Achter onze groene knop vind je de beste aanbiedingen terug.

  Korting bij Made.com

  Bij Made.com vind je originele design meubelen van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen terug. Bedden, kasten, kussens, vloerkleden, spiegels en nog veel: bij Made.com vind je het tot 70% goedkoper omdat zij rechtstreeks in contact staan met de ontwerpers. Af en toe hebben wij een unieke Made kortingscode waar jij kan van genieten. Indien wij zo een hebben, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina.

  Wat moet je doen om van deze code te genieten?

  • Ga naar de webshop en kies de items die je wil aankopen
  • Voeg ze toe aan je winkelmandje
  • Hierna kan je de Made kortingscode invoeren en valideren

  made kortingscode

  Made: design interieur

  Made.com biedt originele design meubels aan van hoge kwaliteit, maar aan eerlijke prijzen. Door te kiezen voor deze online meubelwinkel, sla je veel stappen van het productieproces over waardoor je als klant minder geld moet neertellen. Made.com werkt niet met magazijnen, winkels of tussenpersonen. Ze staan in direct contact met de ontwerpers en fabrikanten. Daardoor zijn producten vaak tot 70% goedkoper dan normale winkelprijzen. Daarnaast combineren ze elke 7 dagen bestellingen om die vervolgens te produceren. Enkel wat besteld wordt, wordt geproduceerd.

  Andere voordelen:

  • Eerlijke prijzen
  • De beste kwaliteit
  • Retourneren mogelijk
  • Realtime tracking
  Welke beoordeling geef je Made?
  4 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Made gemakkelijk op volgende manier:

  +44 2038055264 (vanuit buitenland)
  Mail ons op
  klantenservice@made.com

  Op de webshop van Made kan je betalen met:

  Meer promoties en aanbiedingen

  Wil je blijven genieten van deze unieke Made kortingscode? Zou je ook graag kortingscodes van andere shops ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook. Zo blijf je iedere week op de hoogte van de laatste nieuwe codes en promoties!