Makro korting & folder & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Makro korting & folder

Eén van de grootste winkels in België en buurlanden is de Makro-keten. De eerste Makro was in Deurne in de jaren ’70 onder de Metro groep (die later ook Mediamarkt begon). De eerste Metro komt was begonnen in Duitsland in 1964!

Makro is open van maandag tot zaterdag tussen 7u15 en 20u en vrijdag tot 21u. Het goedkoop restaurant is van maandag tot zaterdag tussen 7u15 en 20u30 en vrijdag tot 21u30.

Tegenwoordig is het niet meer verplicht een BTW-nummer te hebben, dus ook particulieren kunnen nu kopen waardoor het eigenlijk geen groothandel meer is. Eigenlijk spelen ze nu meer op grotere kwantiteiten in.

De grootste troeven sinds het begin zijn de handige Makro promotie folders, deze komen 2 wekelijks in de post of je kan die ook online bekijken.

Maar vergeet ook niet de Makro folderbonnen voor een extra korting, deze kan je uitprinten en aan de kassa laten inscannen. Ontdek ze via de oranje knop.

Vergelijkbaar zijn er ook de Makro e-coupons. Deze zijn exclusief via internet verspreid om te printen.

Review
De winkel is enorm groot evenals het aanbod, meestal echt wel goeie kwalitatieve deals (soms wel niet de topmodellen of zelfs nieuwe productnummers).
De kinderopvang sluiten vinden we persoonlijk wel spijtig dat ze daar met getopt zijn. We hebben ook een kind maar vroeger hebben we allebei lang in die opvang gezeten en dat was toch wel tof, en ook voor de ouders minder last om te winkelen.