Medpets.be kortingscode & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Medpets.be kortingscode

Medpets couponcode kan je verkrijgen door deze medpets.be kortingscode aan te klikken. Krijg korting op producten voor uw hond en/of kat bij Medpets.be. We openen voor u de shop en de voordeelcode komt onder de oranje knop zichtbaar!
 
 

Voordeelcode

Deze week krijgt u 7,5% korting op alle producten in de categorie Maag – Darmen – Diarree bij hond en kat.
Tevens ook 7,5% korting in de categorie maag – darmen bij paard.
Je door de oranje knop aan te klikken zal deze dierenapotheek openen en op je vorig venster waar de knop stond zal de code zichtbaar zijn.

Medpets voordeelcode

Wanneer je dit veld ziet kan je je kortingscode invullen

Medpets.be

Je dier verzorgen kan soms veel achterloop zijn bij de apotheker omdat ze niet altijd alles in voorraad hebben. Je moet dan terugrijden enz. Wel bij Medpets.be hebben ze de specifieke medicijnen en accessoires voor je hond, kat, paarden, konijnen, papegaaien enz. In hun assortiment hebben ze meer dan 4000 producten. Ze zeggen zelfs goedkoper te zijn dan via je dierenarts. En als je voor 15 u besteld dan zal die nog diezelfde dag verzonden zijn. Dus dat is wel een snelle service. Merken als Frontline (zeer goed, preventief tegen teken en vlooien),
Ook qua betalingen zit het veilig. Je kan ook verkiezen dat je zelf afhaalt op een Kiala punt, wat handig is als je tijdens de kantooruren werkt en niet naar de Post kan.

Op medpets vind je veel geneesmiddelen voor je huisdieren

(screenshot) Selecteer je huisdier en zo kan je snel filteren naar wat je zoekt om je beestje te vertroetelen

Ervaringen

Momenteel hebben we een reeks artikelen besteld voor onze Basset Hound Brownie, die houdt totaal niet van vuurwerk en sterke geluiden. We houden jullie op de hoogte van onze persoonlijke ervaringen met Medpets. Maar we kunnen nu al zeggen dat het qua betrouwbaarheid goed zit als je ziet dat ze meer dan 1300 reviews hebben bij trustpilot en ze zijn bovendien lid van Becommerce. Ontdek alvast ook voor je hondenmanden enzo de Zooplus tegoedbon.