MeJane actiecode & kortingen

Geschreven door Sara V.
MeJane actiecode
Bij MeJane kan je films huren of kopen al vanaf 4,99 euro! Actie, thriller, romantiek, komedie, documentaire, kinderfilms, urban, sport of science fiction: je vindt er de nieuwste films, maar ook de echte blockbusters!

Korting bij MeJane

Wil je een film kijken, maar heb je geen abonnement bij Netflix of een andere aanbieder? Naar de videotheek rijden hoeft ook niet meer dankzij MeJane. Daar kan je films huren of kopen en online bekijken. Met een Google Chromecast kan je de films zelfs bekijken op een groot scherm of via de televisie. Af en toe hebben wij een unieke MeJane actiecode voor jou. Indien wij zo een hebben, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina.

Wat moet je doen om van deze Mejane actiecode te genieten?

  • Ga naar de webshop van MeJane en kies er de films of series die je wil huren of kopen
  • Ga door om te bestellen met account of bestel zonder account
  • Hierna kan je bovenaan aanklikken om de actiecode te verzilveren
  • Voeg de actiecode in en klik op 'verder'
  • De code wordt automatisch verrekend

meJane actiecode

MeJane: voor filmfanaten

Kijk jij ook graag films en series? Dan is de website MeJane zeker iets voor jou. Je kan er net zoals in de videotheek films huren, maar ook zelfs kopen. Het enige verschil: je hoeft je huis niet meer uit en dus is het gedaan met aanschuiven aan de kassa en films terugbrengen. Je kiest via het menu voor films of series die onlangs toegevoegd zijn of de favorieten, maar je kan ook selecteren per categorie: actie, avontuur, komedie, klassieker, romantiek, thriller, sport, documentaire,... De films en series van meJane kunnen bekeken worden op de smartphone, tablet, desktop, laptop of op televisie.

Andere voordelen:

  • Aanmelden is gratis
  • Gratis trailers bekijken
  • Online recording van tv-programma's mogelijk
Welke beoordeling geef je MeJane?
4.5 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

Contacteer de medewerkers van MeJane gemakkelijk op volgende manier:

Vul het contactformulier in op de website.
Bel 0900-2356299

Op de webshop van MeJane kan je betalen met:

Meer aanbiedingen en promoties

Wil je blijven genieten van deze MeJane actiecode? Zou je graag ook kortingen van andere shops ontvangen? Dan kan dat! Schrijf je in op de nieuwsbrief van Promo-Code en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwe kortingscodes!