MiniManiac Kortingscode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
MiniManiac Kortingscode

Korting bij MiniManiac.be

Op zoek naar een MiniManiac kortingscode gezocht? Dan zit je goed, wij staan in direct contact met MiniManiac en zijn zo de eersten die een kortingscode kunnen bemachtigen.

Eénmaal je MiniManiac kortingscode hebt verkregen, dien je deze in te vullen en te valideren in je winkelmandje. Je moet simpelweg de code plakken in het correcte veld en de knop ‘kortingscode gebruiken’ aan klikken en dan wordt je korting direct verrekend.

 

Minimaniac kortingscode
Minimaniac kortingscode

MiniManiac

Minimaniac.be is een gloednieuwe en vooral hippe webshop, boordevol met baby- en kinderkleding. Ze bieden stijlvolle, leuke en betaalbare kinderkleding aan. Dit voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar.

Rock ’n roll dat is het moto dat centraal staat bij MiniManic.be, geen strikjes en babyroze maar wel hippe en stoere kleding voor de allerkleinsten.

In hun assortiment zitten bekende merken zoals, The Tiny Universe, Baby Dude, Kidz-art, Beau Loves en nog vele andere merken. Dit resulteert in een mooi gespreid aanbod van schoenen, broeken, kruippakjes, body’s, jassen, kousen, slabbetjes, sjaals, … Kortom alles wat kinderen/baby’s maar dragen kunnen. Dit steeds met de Rock ’n roll gedachte in het voorhoofd!

MiniManiac Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een leuk geschenk? Dan is de MiniManiac Cadeaubon een leuke optie. Je vindt er cadeaubonnen voor elk zijn budget gaande van €10 tot €100.

Hoe werkt de bon? Elke bon heeft een unieke code en deze dien je te verwerken op dezelfde manier als een kortingscode. Maak dus iemand blij!