Mobile Vikings promotiecode / review & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Mobile Vikings promotiecode / review
Mobile Vikings ofwel prepaid met de voordelen van postpaid! Verschillende tariefplannen, voor light gebruikers en voor de echte heavy users. Je merkt het, vergelijk de tarieven met andere providers en je ziet in dat Mobile Vikings voordelig is.

Mobile Vikings aanbiedingen

Mobile Vikings van Viking Co is de eerste en voorlopig enige prepaid mobiele provider in België. Het werkt volgens een prepaid systeem en heeft alle voordelen van een abonnement. Mobile Vikings promotie? Tijdelijk? Nee het is echt, het zijn geen promotieprijzen of tijdelijke acties maar de echte tarieven en voorwaarden die Mobile Vikings steeds hanteert. Bij activatie kan je ook een Mobile Vikings promotiecode invoeren. We moeten je echter teleurstellen, ze geven nauwelijks promotiecodes vrij. Maar hoe dan ook. Hun tarieven blijven voordelig, waardoor je er zeker van bent dat je voordelig belt.

Mocht er toch zo’n promotiecode beschikbaar zijn, dan voegen we ze toe aan deze pagina. Het kan dus geen kwaad om deze pagina in de gaten te houden.

mobile vikings promotiecode

Waarom kiezen voor Mobile Vikings?

  • je belt en sms’t gratis naar alle Mobile Vikings
  • je surft supersnel met 4G
  • je verdient makkelijk gratis herladingen
  • je volgt je details op de voet met de gratis Viking app
  • Snelle en goede support door hun deskundige klantendienst van Viking Co

Welke tariefplannen biedt Mobile Vikings?

Bij elke herlading ontvang je een nieuwe gratis bundel of anders gezegd: dagelijks een Vikingbundel van 300 sms’en en 60 belminuten. Je hebt de keuze uit verschillende prepaid pakketten:

  • €10
  • €15
  • €25
  • €50

Als je veel belt, dan is de zwaarste tariefplan iets voor jou. Met dit tariefplan van €50 bel je aan een voordeeltarief van € 0,05 in plaats van het standaard tarief van € 0,20 per minuut. Merk je dat je na een maand nog beltegoed over hebt, dan herlaad je je kaart voor een lager bedrag. Je hebt de vrijheid om maandelijks een ander tariefplan te kiezen. Dus eigenlijk betaal je nooit teveel!

Meer informatie over de tariefplannen vind je op de website van Mobile Vikings.

Gratis 1u bellen per dag

De eerste 200.000 leden van de Mobile Vikings Community krijgen levenslang een super voordeel: deze personen bellen 1u gratis per dag naar elkaar! Wil je ook genieten van deze stunt? Word dan snel Mobile Viking , bel supervoordelig en surf zoveel als je wil!

Review conclusie

Als je smartphone hebt dan moet je praktisch altijd een internet verbinding hebben want anders kan je bijna niets met je all je leuke App’s. Bij Mobile Vikings kan je tot 2 GB per maand downloaden. Wat heel veel is voor een harde smartphone gebruiker.
Daarbovenop ontvang je ook nog eens 2000 smsjes naar elke Belgische operator en 60 minuten belkrediet en dan nog eens evenveel naar een andere Viking!!
En dit is nog maar de goedkope formule van 15 euro.
Ook als je in het buitenland bent is Mobile Vikings goedkoop.

Enzo kan je zelfs surfen door je iPhone hotspot verbinding.

Meer over deze review lezen kan je op de blog van Snoeren.

 

Sluit je aan bij de steeds groeiende Mobile Vikings Community, klik op de oranje knop om Mobile Vikings te ontdekken!

mobile vikings promotiecode

Veel plezier met je Mobile Vikings

Promotiecode Mobile Vikings

Spijtig genoeg moeten we jullie mededelen dat er geen Mobile Vikings Promotiecode vrij gegeven wordt, maar sowieso met hun scherpe prijzen bespaar je veel geld!