Moernaut kortingscode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Moernaut kortingscode
Geniet in het schoenenparadijs van Moernaut van leuke aanbiedingen en van meer dan 200 merken! Alle promoties vind je terug achter de groene knop!

Korting bij Moernaut

Bij Moernaut kan je genieten van leuke solden doorheen het jaar. Koop er zo de leukste modellen schoenen, portefeuilles, ceinturen, kousen, rugzakken of handtassen in de online shop. Af en toe hebben wij ook een unieke Moernaut kortingscode voor jou. Indien wij zo een hebben, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina zodat jij er kan van genieten!

Wat moet je doen om deze Moernaut kortingscode te verzilveren?

  • Ga naar de website van Moernaut en kies er de schoenen die je wil bestellen
  • Voeg ze toe aan je winkelmandje
  • Geef al je persoonlijke gegevens in en ga verder naar levering en transport
  • In de betalingsstap kan je de kortingscode invoeren en valideren

moernaut kortingscode

Moernaut: shop for shoes

Moernaut kent zijn ontstaan in 1924 toen René Moernaut de liefde voor de schoen leert kennen in Brussel en nadien in Aalst. Het was echter pas in 1938 dat hij zelf een winkeltje opstartte, samen met zijn echtgenote. In Sint-Gillis bij Dendermonde werden de fundamenten gelegd van deze familiezaak. De tweede en derde generatie zetten jaren later het project verder en zij startten in de jaren 90 met een semi-zelfbediening gecombineerd met bediening. Meer dan 200 merken worden elk seizoen uitgekozen door langs te gaan op internationale beurzen in Parijs, Amsterdam, Milaan,... In 2013 bestaat Moernaut 75 jaar en daarvoor wordt de webshop gelanceerd. Iedereen nu vanuit z'n luie zetel de volledige collectie bekijken!

Voordelen:

  • Gratis verzending naar Benelux
  • 14 dagen retourtijd
Welke beoordeling geef je Moernaut?
4.5 ster(ren) gebaseerd op 8 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Moernaut gemakkelijk op volgende manier:

+32 (0)52 21 25 89

Bestellingen geplaatst bij Moernaut worden geleverd door:

Op de webshop van Moernaut kan je betalen met:

Meer promoties en kortingscodes

Zou je graag ook de volgende Moernaut kortingscode ontvangen? En wil je graag ook andere codes van shops ontvangen? Dan kan dat! Schrijf je in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook. Zo blijf je iedere week op de hoogte van de laatste nieuwe promoties en kortingen!