MotoGP promotion code & kortingen

Geschreven door Judith Van Hoorde.
MotoGP promotion code

Verkrijg met onze kortingscode een korting van 5% op je aankopen bij MotoGP!

Korting bij MotoGP

Bij de MotoGP store kan je terecht voor al je motorspullen gaande van accessoires, kleren, juwelen, boeken tot schoolgerief en nog veel meer. Ontdek nu ook de MotoGP Vintage collectie of geniet van de vele deals, dat allemaal met een simpele klik op de oranje knop.

En met onze speciale MotoGP promotion code verkrijg je nog eens extra korting op je bestelling:

  • Code: 5% korting op je bestelling vanaf een orderwaarde van €120.

Het ingeven van deze promotion code is niet moeilijk:

  • Ga op de website van MotoGP op zoek naar de spullen die jij wilt en voeg ze toe aan je winkelmandje (Add to your basket)
  • Als je gedaan hebt met winkelen ga naar ‘Your order’, hier zal je al jouw spullen zien en het totaal te betalen bedrag
  • Vul onder het bedrag jouw gegevens in en klik op ‘next step’ als je klaar bent
  • Onder ‘Choose the shipping method’ kan je de MotoGP promotion code invullen
  • Let op: de korting is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen!

Promotion code MotoGP

MotoGP store: jouw online motoraccessoires

MotoGP zelf is een klasse van motorwegwedstrijden. Zij maakt sinds 2002 deel uit van het wereldkampioenschap wegrace. Het wereldkampioenschap wegrace is tegenwoordig opgedeeld in drie verschillende klassen: MotoGP, Moto2 en Moto3.

Op de MotoGP store zal je alle benodigdheden vinden om op je motor te kruipen. En je vindt er nog veel meer, zoals juwelen, boeken, speelkaarten, portefeuilles, handtassen,… De website is zeer gebruiksvriendelijk en MotoGP zorgt ervoor dat ze je de beste prijzen kan aanbieden.

Meer kortingscodes en leuke promoties

Wil jij een MotoGP promotion code ontvangen? Of wil je liever kortingscodes en deals van andere online winkels krijgen? Voeg Promo-Code.be dan toe aan je favorieten en wij houden je zo op de hoogte van alle nieuwe kortingen en codes.