Movie Max online actiecode & kortingen

Geschreven door Nele Vermeire.
Movie Max online actiecode
Movie Max Online biedt je een zeer uitgebreid gamma aan films die je online kan huren of kopen. Vul je een review in op hun website, dan krijg je extra punten waarmee je korting krijgt of zelfs gratis een film kan huren!

Movie Max Online acties

Bij Movie Max Online koop of huur je films die je thuis kan streamen op je computer of tv. Je kan de film zoveel bekijken als je wil zolang de huurperiode loopt. Op de website vind je ook regelmatig aanbiedingen.

Soms is er een actiecode beschikbaar. Met deze Movie Max Online actiecode kan je korting krijgen op de huur of aankoop van je favoriete films. Wij houden voor jou het aanbod in de gaten en voegen de laatste nieuwe actiecodes aan deze pagina toe.

Hoe kan je zo’n actiecode inruilen?

  • selecteer de film(s) die je wil kopen of huren
  • ga naar de betaalstap
  • vul de Movie Max Online actiecode in het juiste veld
  • de korting wordt automatisch berekend op het eindtotaal
actiecode maxmoviesonline

Movie Max Online: makkelijk en snel jouw favoriete films

Bij Movie Max Online vind je een zeer uitgebreid aanbod aan oude en nieuwe films. Je kiest de film die je wil zien en hebt de keuze uit kopen of huren. Let wel op dat het formaat afspeelbaar is op jouw type computer. Eveneens heb je de keuze om een account aan te maken of zonder account verder te gaan. Met een account heb je voordelen die je zonder account niet hebt. Vervolgens kies je uit een van de verschillende betaalwijzen op Movie Max Online: met creditcard, bankcontact, per sms,… allemaal veilige manieren! Na de betaling kom je op de download-pagina terecht. Je klikt op play/start om de film ofwel af te spelen ofwel te downloaden. Na het downloaden kan je de film direct afspelen en zo vaak opnieuw bekijken als je wil. De kostprijs voor het huren van een filmp start vanaf €0,50, een film kopen doe je vanaf €5,99. Alle prijzen zijn inlc. BTW.

Kortingen en promoties

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Movie Max Online actiecode en andere aanbiedingen? Schrijf je in op de nieuwsbrief van promo-code en krijg wekelijks de meest interessante aanbiedingen van deze webshop en vele andere in je mailbox!