Movie Park actiecode & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Movie Park actiecode

Ontdek nu onze actiecode en krijg €8 korting op de aankoop van Movie Park tickets!
 
 
 

Korting op tickets

Met een Movie Park actiecode verkrijg je 6 euro korting op de aankoop van je tickets. Voer deze Movie Park kortingscode in tijdens je online bestelling en onmiddellijk wordt de korting verrekenend.

Druk zeker en vast op de knop ‘volgende’, enkel zo zal de kortingscode worden geactiveerd.

Zo ziet de website er uit om de actiecode te verzilveren

Daar kan je de actiecode verzilveren

Movie Park Germany

Movie Park Germany is één van de meest complete filmparken in Europa en biedt een vele attracties en shows aan voor de hele familie.

Movie Park ligt in het Duitse Bottrop-Kirchhelle, een bezoek aan het prachtige attractiepark is ideaal om te combineren met een bezoek aan de streek. Wil je er even tussen uit met kinderen dan is deze dichtbij vakantie een aanrader. Je hebt verschillende pakketten waarin je een hotelverblijf combineert met een toegang tot het park.

Attracties in Moviepark

Ontdek deze vulkaan... aan de binnenkant!

Adrenalinekicks? Met attracties als de High Fall, MP Express en Bandit word je op je wenken bediend. Heb je meer voor waterattracties dan kan je kiezen tussen een wildwaterrivier, een splash battle, een spillwater en een boomstamattractie!

MP express is de topper

30 meter hoog is er een looping en je hebt geen vloer in je karretje

In sommige buurten van het park waan je je echt in een film. In de straten van New York jaag je op vampieren, zelfs tijdreizen is geen probleem. Wil je het wat rustiger aandoen, dan is een bezoekje aan het filmmuseum aan aanrader, zo ontdek je de onder andere de oorsprong van Movie Park.

Veel shows in Movie Park

Waan je in een film met de vele verschillende shows voor jong en oud

Coupons

Online kan je Movie Park coupons afdrukken en zo geniet je tijdens je bezoek van vele voordelen. Druk deze dus zeker af en krijg zo korting op drankjes, ijsjes, snoep, pizza’s en …

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste de nieuwste promoties of een nieuwe Movie Park actiecode ontvangen? Voeg Promo-Code dan toe aan je favorieten of schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang zo als eerste de nieuwste kortingscodes, actiecodes en andere kortingen. Ontdek ook onze andere pretparkkortingen zoals Plopsaland De Panne, Disneyland Parijs, enz…