My M&M’s promotiecode & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
My M&M’s promotiecode
Maak nu je gepersonaliseerde M&M's in de webshop van My M&M's en verras je vrienden, geliefden en familie met een uniek cadeau! Ontdek de promoties achter de knop!

Korting bij My M&M’s

Bij My M&M’s kan je je M&M’s bestellen in de kleuren die jij wil. Je kan ze zelfs personaliseren met je eigen tekst of eigen foto! Af en toe kunnen wij een leuke My M&M’s promotiecode bemachtigen voor jou! Indien we zo een hebben, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina.

Wat moet je doen om te genieten van deze My M&M's promotiecode?

  • Ga naar de webshop van My M&M's en maak een keuze uit het aanbod M&M's
  • Kies je kleuren en personaliseer de exemplaren die je wil aankopen
  • Geef je persoonlijke gegevens in
  • Bij stap 5 'levering' heb je bij het 'overzicht van je bestelling' de mogelijkheid om een promotiecode in te voeren
  • Klik zeker op 'ok' om de code te valideren

promotiecode My M&M's

My M&M's: uw eigen snoepjes

Creëer unieke en persoonlijke M&M's snoepjes. Je kan de kleuren, persoonlijk bericht en de verpakking zelf kiezen. Maar dat is nog niet alles. Je kan nu ook foto's uploaden en laten printen op de M&M's. Nog geen ideaal cadeau gevonden voor een verjaardag, geboorte, trouw of wil je gewoon zomaar iemand iets cadeau doen? Neem een kijkje in de webshop van My M&M's en bestel jouw unieke en gepersonaliseerde M&M's in de kleuren die je wenst. Je kan er ook een leuke verpakking voor kiezen.

Daarnaast kan je je ook als bedrijf onderscheiden van de rest: laat je logo drukken op de M&M's en maak zo tegelijkertijd reclame voor je bedrijf.

Waarom moet je kiezen voor My M&M's?

  • Unieke M&M's met een hart van melkchocolade en een fijn suikerlaagje er omheen
  • retourzending mogelijk (mits verwittiging van de klantendienst)
  • Aan de weersverwachting aangepaste verpakking

Meer kortingen en promoties

Wil je blijven genieten van deze My M&M's promotiecode? Zou je graag in de toekomst ook andere leuke kortingscodes ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook. Zo blijf je iedere week als eerste op de hoogte van de laatste nieuwe kortingscodes!