MyBet.com & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
MyBet.com

Schrijf je nu in op Mybet.com en verkrijg een bonus van €100! Ontdek de website via onze de oranje knop!

MyBet.com

Mybet.com is één de grotere spelers op de markt van online sportweddenschappen en online games. Sinds 2003 is Mybet actief in Europa en razendsnel zijn ze doorgegroeid tot één van de grootste websites!

MyBet is al meermaals aangeduid als winnaar in veiligheidstesten, dit danken ze aan hun sterke en betrouwbare website.

Het bedrijf maakt deel uit van Jaxx AG, de leider in Europa. De groep staat sinds 1998 genoteerd op Frankfurt Stock Exchange.

Mybet.com - online sportweddenschappen en games
Mybet.com – €100 extra bij schrijving

Sport weddenschappen

Elke dag meer dan 8000 betting mogelijkheden, dit gespreid over 16 sporten! Niet alleen de traditionele spelen vind je op MyBet.com maar ook de Live-In-Play weddenschappen, hiermee kan je tijdens een wedstrijd nog een gokje wagen op de door jouw voorspelde uitslag.

Dus wil je eens een gokje wagen en een uitslag voorspellen? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden! Maar doe niets overhaast!

Casino spelen

Blackjack, Roulet, Slot machines, Video Poker en nog veel meer spannende spelletjes, samen meer dan 75 games vind je op Mybet.com.

Tevens de het zeer populaire Novomatic game The Book of Ra kan je spelen.

Poker

Onervaren en ervaren spelers kunnen terecht op MyBet.com. In de pokerschool kan je jouw skills verbeteren. Je leert allereerst de spelregels gevolgd door de poker etiquette, strategieeen en statistieken.

Maar opgelet speel met mate!

MyBet Sportbetting