NBA League Pass promotion code & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
NBA League Pass promotion code
Neem nu een NBA League Pass voor één jaar en bespaar zo tot 82 euro ten op zichte van een maandelijks abonnement.

Korting op een NBA League Pass, promocode

Regelmatig kunnen wij van Promo-Code een NBA League Pass promotion code bemachtigen, met zo een kortingscode verkrijg je dan korting op de registratie van je abonnement van een NBA League Pass. Indien we een League Pass bemachtigen dan voegen we ze hieronder toe.

Hoe moet je nu zo een promotion code omruilen?

Surf eerst naar de officiële website (via de oranje knop), kies het abonnementstype en op de volgende stap bij het invullen van je gegevens heb je de mogelijkheid om een promo code in te voeren. Plak de code en druk op de knop 'check promo code'.

promo code nba league pass

NBA League Pass: overal en altijd

Met een NBA League Pass kan je overal en altijd wedstrijden en highlights bekijken van de NBA. Op je TV, je PC, tablet, smartphone, ...

Kortom zo kan je elk team en elke wedstrijd altijd volgen on-demand waar je maar wil. Neem je een league pass dan geniet je voor één jaar van al deze features.

Onze tip: neem een jaarabonnement, op die manier bespaar je tientallen euro's ten opzichte van een maandelijks betaald abonnement.

Promo-Code: steeds de laatste kortingscodes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief of voeg Promo-Code toe aan je favorieten en blijf zo steeds op de hoogte van de laatste NBA League Pass promotion code en kortingscodes van andere leuke webshops.