Neckermann Dichtbij & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Neckermann Dichtbij

Boek je een Neckermann Dichtbij vakantie lees dan dit artikel als je korting zoekt! Soms geven ze een promo code weg maar ook tal van andere kortingen.
Boek je een Neckermann vliegvakantie, bekijk dan deze pagina.

Neckermann promotie code

Af en toe geeft Neckermann een promotie code bij speciale gelegenheden zoals voor valentijn.
Met een klik op de oranje knop zal je de code zien verschijnen en we openen de website voor jou.
Wanneer je je hotel aan het boeken bent zal je na je keuze van je hotel 3 stappen zien. In de eerste stap staat er rechts onder de foto’s een promo code veld waar je een code kan valideren.

neckermann promotie code

Wanneer er een code beschikbaar is onder onze oranje knop kan je deze hier invullen

Extra kortingen

De actie die momenteel loopt gebeurt 1 maal per jaar, dat zijn de Franse weken. Tot en met 22 maart 2013 kan je hotels in Frankrijk boeken aan maar liefst -50% van de normale prijs! Zo kan je naar Parijs voor nog geen 55 euro per persoon inclusief parking in een 3 sterrenhotel met een 9/10 waardering. Tip: Deze waarderingen zijn echt van klanten die na hun reis hun opmerkingen gegeven hebben. Op de Neckermann dichtbij site staan deze wel met verschillende landstalen wel door elkaar, maar ondanks dat is het zeker interessant om je keuze te maken.

-50% op dichtbij

Aanbod

De site van Neckermann dichtbij is door technische redenen op een ander platform dan de normale Neckermann.be site. Dit heeft ook zijn voordelen, de belangrijkste is dat je hier wel 24 uur voor aankomst kan boeken. Ideaal dus voor een kleine uitstap in ons eigen land, Nederland, Frankrijk, Duitsland of Luxemburg zolang het maar in de 500 km omtrek is van Brussel. Dus echte auto trips voor met het gezin te doen.

Arrangementen

Wat ook anders is dan de normale site is dat je onmiddellijk arrangementen kan boeken zoals wellness of een romantisch diner in een gastronomisch hotel. Er zijn ook kastelen en charme hotels voor een niet te vergeten korte vakantie.