NMBS Promo code & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
NMBS Promo code
Bij NMBS kan je regelmatig genieten van leuke acties! Hou de promotiepagina zeker in de gaten om te profiteren van de beste aanbiedingen!

  Korting bij NMBS Europe

  Reis je graag met de trein en hou je ook van leuke kortingen? Bij NMBS zijn er regelmatig promoties waardoor je effectief kan genieten van verschillende promoties. Af en toe hebben wij ook een NMBS promo code. Indien we zo’n nieuwe promo code kunnen bemachtigen dan voegen we zo toe aan deze pagina.

  Maar hoe moet je nu concreet deze NMBS promo code inruilen voor je korting?

  • Starten doe je met het invullen en aanduiden van je reiswensen. Bevestig je selectie en ga door naar de volgende stap.
  • Duid de gewenste tickets aan en bevestig
  • Bij de stap 'gegevens en betaalwijze' heb je de mogelijkheid om een promo code in te voeren. Plak de kortingscode en druk op de knop 'valideer'.
  • Vervolgens die je enkel de betaling door te voeren.

  NMBS promocode

  NMBS.be: Reizen met de trein

  Vergeet vliegtuigen en laat je auto eens in de garage staan. Reis zonder zorgen en kies voor het openbaar vervoer van de NMBS. Ontdek de wereld met de trein, geniet van voorbijrazende landschappen, comfort en vermijd bovendien files. De voordelen zijn eindeloos.

  De trein is het ideale vervoersmiddel als je Europa wil verkennen. Wil je nu één plaats bezoeken? Of hop je liever van stad naar stad? De trein brengt je naar jouw favoriete bestemming!

  Andere voordelen van NMBS:

  • Voordelige tarieven
  • Veilig online betalen
  • Handige app
  • Meer dan 1000 bestemmingen
  Thalys

  Reizen met  Thalys en/of Eurostar

  Welke beoordeling geef je NMBS?
  3.5 ster(ren) gebaseerd op 5 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van NMBS gemakkelijk op volgende manier:

  +32 (0)70 79 79 79
  of vul het contactformulier in op de site

  Op de webshop van NMBS kan je betalen met:

  Meer promotiecodes en kortingen

  Wil je in de toekomst terug genieten van een NMBS promo code? Of van andere kortingscodes van leuke webshops? Voeg Promo-Code dan toe aan je favorieten of schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis zo nooit geen enkele leuke korting meer!