Pairi Daizi tickets & kortingen

Geschreven door Sara V.
Pairi Daizi tickets
Trek naar het dierenpark Pairi Daiza en bezoek er meer dan 4000 dieren! Koop je tickets online via de groene knop en betaal zo het voordeligste tarief!

Korting bij Pairi Daiza

Trek in het weekend, tijdens de vakantie of op een vrije dag eens naar Pairi Daiza. Het paradijs voor een dag loopt vol van de wilde dieren met in totaal meer dan 4000 van over heel de wereld. Als je jouw tickets online besteld, dan kan je genieten van een exclusieve korting. De Pairi Daiza tickets zijn online veel goedkoper en je hoeft ook helemaal niet meer aan te schuiven dan.

Pairi Daiza: het leukste dierenpark

Bij Pairi Daiza vind je meer dan 4000 dieren van over heel de wereld terug: vogels, zoogdieren, vissen, reptielen en veel meer. Het dierenpark is gelegen op het oude domein van de cisterciënzerabdij van Cambron. Oude bomen en verscillende historische gebouwen zijn daar te vinden. In het dierenparadijs kan jong en oud de reuzenpanda's bezoeken, naar de uitkijkpost bij de giraffen gaan, de witte tijgers van dichtbij bewonderen, de nijlpaarden onder water bekijken, naar het tamberma dorp gaan, langs het bad van de olifanten stappen, via de hangbruggen het hele park bekijken, roofvogels in de vrije lucht bezichtigen of binnen de oasis gaan bewonderen.

Andere voordelen:

  • Voordelige Pairi Daiza tickets online
  • Geen wachtrijen
  • Veilig online betalen
  • Mooiste Park van België en Nederland 2015
  • Beste Zoo van België en Nederland
Welke beoordeling geef je Pairi Daiza?
5 ster(ren) gebaseerd op 11 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Pairi Daiza gemakkelijk op volgende manier:

+ 32 (0) 68 250 850
info@pairidaiza.eu

Op de webshop van Pairi Daiza kan je betalen met:

Meer promoties en voordelen

Wil je blijven genieten van deze voordelige Pairi Daiza tickets en wil je graag ook kortingen van andere shops ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Promo-Code en ontvang zo iedere week de laatste nieuwe promoties in je mailbox!