Parcare korting & kortingen

Geschreven door Sara V.
Parcare korting
Laat je auto in handen van Parcare tijdens jouw reis. Zo staat hij veilig en bewaakt op de parking tot aan jouw terugkomst.

Korting bij Parcare

Parcare wil de grootste aanbieder van parkeerplaatsen aan vliegvelden in Europa zijn en daarom streven zij ernaar zoveel mogelijk parkeergelegenheid aan te bieden. Door shuttle en valet parkeerservices aan te bieden kunnen klanten goedkoper parkeren bij de luchthavens zelf. Kies je voor Valet? Dan kan je jouw auto afgeven bij de vertrekhal en bij terugkomst terug in ontvangst nemen aan de aankomsthal. Jouw parkeerplaats boeken kan je doen via de website of bij een van de partners van Parcare. Af en toe kan je er genieten van een unieke Parcare korting!

Parcare: veilig parkeren

Parcare is specialist in het aanbieden van verschillende parkeerservices: Valet en Shuttle. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om te kiezen tussen de services. Opgelet: enkel reizigers in Amsterdam Schiphol en Eindhoven kunnen gebruik maken van de Valet Parking Service. Elke parkeerservice voorziet uiteraard in andere behoeften. De auto’s staan steeds veilig en bewaakt op een parkeerterrein. In Amsterdam is er zelfs een extra service beschikbaar die je kan bijboeken op de locatie zelf: je kan er je auto laten wassen tijdens uw reis. Parcare is beschikbaar voor reizigers in Brussels Airport Zaventem, Brussels South Charleroi Airport, Schiphol Amsterdam en Eindhoven.

Andere voordelen:

  • Kwaliteit
  • Zorg
  • Overdekt parkeren mogelijk
  • Af en toe leuke Parcare korting
Welke beoordeling geef je Parcare?
4 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Parcare gemakkelijk op volgende manier:

Telefoon: 088 – 57 00 100 E-mail: info@parcare-parking.com

Meer kortingen en promoties

Wil je graag blijven genieten van een leuke Parcare korting? Zou je graag kortingscodes van andere shops ontvangen? Dan kan dat door je in te schrijven op de nieuwsbrief van Promo-Code. Je kan ons ook volgen via Facebook en zo op de hoogte blijven van de laatste nieuwe promoties en aanbiedingen!