Plopsa korting & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Plopsa korting

De Paasvakantie is aantocht dus koop snel je tickets met onze Plopsa korting en krijg tot 5 euro korting op Plopsa De Panne, Indoor Hasselt, Coevordenen en Coo. 

Plopsa korting

Via ons kan je goedkoper je Plopsa tickets bestellen dan op de online shop van Plopsa zelf! Maak snel gebruik van de Plopsa korting en beleef een leuke dag!

Online Plopsa korting
Behaal hier jouw Plopsa Korting

Een dagje genieten

Plopsaland: dat is een dagje volop genieten met het hele gezin!

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 3 prachtige parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevordenen de toeristische site Plopsa Coo.

Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van de vele topattracties in een unieke en betoverende omgeving.

De paasvakantie is in aantocht, de ideale periode om één van de leuke Plopsa parken te bezoeken! Dit jaar viert Plopsaland De Panne Pasen met een superleuk Paasfeest met Lui & Plop! Vanop de gloednieuwe kiosk op het dorpsplein worden grootste kabouterhits gezongen! Zing en geniet mee van dit leuke feest!

Tijdens de Paasvakantie zijn de parken doorlopend geopend van 10u tot 18u op weekdagen en in het weekend. Ontdek de nu Plopsa tickets en geniet van onze mooie Plopsa korting!

Plopsa.be

Plan je een uitstap naar Plopsaland? Boek dan zeker je tickets online! Online zijn de tickets goedkoper dan aan de kassa, tevens heb je geen lange wachtrijen en kan je direct naar je favoriete park.

Dankzij ons kan je tot €5 korting op je Plopsa tickets, die je aankoopt op Plopsa.be! Eveneens is een Plopsa abonnement online goedkoper dan aan de kassa.

Meer info over Plopsa

Wil je nog meer info over de Plopsa parken? Kijk dan op Pretpark Tickets en kom meer te weten over deze prachtige pretparken

 

Plopsa korting - via de oranje knop