Plopsaland promotiecode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Plopsaland promotiecode
 
Koop online je tickets voor Plopsaland en geniet zo automatisch van voordelen! Je bespaart met zo'n online aankoop een aantal euro's! Voor alle aanbiedingen moet je een kijkje nemen achter de groene knop.

  Korting bij Plopsaland

  Regelmatig kan je Plopsaland bezoeken aan voordelige prijzen, maar af en toe kunnen wij een Plopsaland promotiecode op de kop tikken waardoor je kan genieten van extra kortingen.

  Hoe kan je deze kortingscode nu juist gebruiken?

  • Klik op onze groene knop om naar de website van Plopsaland te gaan
  • ga op de homepagina van Plopsaland naar "tickets"
  • kies het type ticket dat je wenst
  • voeg bovenaan de Plopsaland promotiecode toe
  • klik zeker  op 'toepassen' om de promotiecode van Plopsaland te activeren

  plopsa promotiecode

  Plopsaland: een wereld vol plezier

  Een dagje Plopsaland: geen kind dat zal weigeren. Het in 2000 geopende familiepark kende meteen een groot succes. In 2015 kreeg Plopsaland 1.500.000 bezoekers over de vloer. Ontdek de wereld van Kabouter Plop, Samson & Gert, K3, Kaatje, Bumba, Amika, Mega Mindy, Rox en nog veel meer.

  Ter ere van de 15e verjaardag van Plopsaland De Panne in 2015 opende het park drie nieuwigheden: een vernieuwd Kermisplein, de vernieuwde koffiekopjes in het thema van Prinsessia en natuurlijk ook Plopsaqua. De Koffiekopjes behoorden 15 jaar lang tot de Wizzy en Woppy-zone maar nu is het kasteel van Prinsessia naast attractie de koffiekopjes gebouwd. Er is ook een restaurant met bediening aan tafel en een winkeltje voor leuke hebbedingetjes.

  Lunchen kan je in het gezellige Kwebbelhoekje, de coole ROX-mobiel, het Plop Hamburger Restaurant of bij Mr. Spaghetti voor heerlijke pasta's.

  Met meer dan 50 attracties ben je een hele dag zoet. Zijn de kinderen zot van water? Sla dan zeker de Boomstammetjes, de Mega Mindy Jetski en de waterfietsen niet over. Liever iets rustiger? Dan zijn de Koffiekopjes, het bos van Plop en de Big & Betsy Hoeve ideaal.

  Bovendien kan je ook genieten van verschillende shows of evenementen: Mega Mindy boevendagen, de Maya show of de Prinsessia dagen en vergeet zeker niet te controleren of we een Plopsaland promotiecode ter beschikking hebben!

  Welke beoordeling geef je Plopsa?
  4.5 ster(ren) gebaseerd op 11 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Plopsa gemakkelijk op volgende manier:

   Adres
   De Pannelaan 68
   8660 Adinkerke
   Tel: +32 58 42 02 02

  Meer kortingscodes en leuke promoties

  Een onvergetelijke dag beleefd? Wil je steeds op de hoogte gehouden worden van de Plopsaland promotiecode of van andere super deals? Schrijf je dan snel in op de nieuwsbrief van Promo-Code en wij houden je op de hoogte!

  Plopsaland promotiecode en Français