Plopsaland abonnement & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Plopsaland abonnement
 

Korting op je Plopsa funcard

Hou jij van kortingen? Dan hebben we goed nieuws, want via Promo-Code kan je goedkoper je Plopsaland abonnement bestellen. Bestel snel via deze link je abonnement en geniet van deze korting. Met de Plopsa Funcard kan je 1 jaar lang onbeperkt Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park en Plopsaqua in De Panne.

Plopsaland: parken en attracties

Studio 100 is de motor achter het volledige Plopsa gebeuren en baat verschillende prachtige parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, de toeristische site Plopsa Coo en sinds 2015 ook waterpark Plopsaqua in De Panne.

Je ontdekt er overal de topattracties en de magische wereld met alle Studio 100 figuren in combinatie met de prachtige omgeving. Dat allemaal zorgt ervoor dat de Plopsa-parken jullie zeker een unieke ervaring bezorgen voor de hele familie!plopsaland abonnement

In maart 2015 opende het groot waterpark Plopsaqua in De Panne. Er kwam ook een bijpassend groot hotel. De oppervlakte bestaat uit ongeveer 3500 m². Met verschillende peuter- en kleuterbaden, een lazy river, een 25-meter bad, een golfslagbad en meerdere glijbanen is Plopsaqua geschikt voor alle leeftijden. Goed nieuws voor de fans van Wickie de Viking, want in Plopsaqua krijgen alle figuren uit de tekenfilmserie hebben er een plekje in het Vikinglandschap.

Zomer 2016

Tijdens de zomermaanden zijn de parken elke dag open. Vanaf eind maart zijn de parken open en tijdens de zomermaanden kan je iedere zaterdag van 10 tot 22u30 Plopsaland De Panne bezoeken. Ontdek de Plopsa abonnement voordelen en geniet van een interessante kortingen.

Wil je meer info over de tickets, kijk dan zeker eens op pretpark tickets!

Meer kortingen en promoties

Wil je blijven genieten van dit Plopsa Abonnement of wil je graag kortingscodes van andere shops ontvangen? Volg Promo-Code via Facebook en schrijf je in op de nieuwsbrief. Zo blijf je iedere week op de hoogte van de laatste nieuwe promoties en kortingen.

plopsa funcard

Contacteer de medewerkers van gemakkelijk op volgende manier:

Telefoon: +32 (0)58 42 02 02