PosterXXL tegoedbon-code & kortingen

Geschreven door Judith Van Hoorde.
PosterXXL tegoedbon-code
Bestel nu leuke posters en fotogeschenken bij PostersXXL.be! €5 korting via inschrijving op de nieuwsbrief! Ontdek het snel!

  Korting bij PosterXXL

  Posters, fotoboeken en foto’s, het is iets van alle tijden. We hebben allemaal graag een vaste herinnering aan een fantastisch moment en foto’s zijn handig en mooi om deze momenten op te slaan. Print daarom je foto’s bij PosterXXL en kies zelf de afwerking. Tevens geniet je via ons van een PosterXXL tegoedbon-code.

  Hoe kan je de tegoedbon-code gebruiken?

  • kies een product naar keuze, bijvoorbeeld: fotodruk in XXL, fotoboek, Foto's/kaarten of een van de vele andere mogelijkheden.
  • als je het juiste formaat gekozen hebt klik je op 'Foto Kiezen'
  • kies de foto die jij graag wilt laten printen
  • volg nu alle stappen tot je in jouw winkelmandje komt
  • onder het totaalbedrag, zie je het veld waar je de PosterXXL tegoedbon-code kan ingeven

  Tegoedbon-code posterXXL

  PosterXXL: XXL assortiment

  Op PosterXXL vind je een uitgebreid assortiment aan producten. Je foto in fotoformaat, posterformaat of liever een fotoboek? Het kan allemaal. En het is ook zeer makkelijk om alles te bestellen. PosterXXL biedt ook bedrijfsservice aan. Zo verzorgen zij, dankzij het brede posterXXL gamma, al jouw individualiseerbare give-aways en incentives.  Alle producten worden geprint op innovatieve materialen.

  Veilig winkelen en betalen, daar zorgt PosterXXL voor. Tevens geniet je van mooie prijzen en dankzij ons soms van een PosterXXL tegoedbon-code.

  Welke beoordeling geef je PosterXXL?
  3.5 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van PosterXXL gemakkelijk op volgende manier:

  Telefonisch bereik je ons van maandag tot vrijdag van 10.00 uur - 15.00 uur:
  Telefoon: 0900 38 40 100 (60 cent per gesprek)

  Op de webshop van PosterXXL kan je betalen met:

  Meer kortingscodes en leuke promoties

  Wil je nog een PosterXXL tegoedbon-code ontvangen? Of krijg je graag de laatste nieuwe codes en promoties voor andere webshops? Voeg Promo-Code dan toe aan jouw favorieten, volg ons op Facebook en wij houden jou op de hoogte van de laatste nieuwe kortingen.