Proximus promoties & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Proximus promoties
Tijdelijk leuke promoties bij Proximus. Verkrijg zo extra voordelig een Samsung smartphone of tv bij een nieuw abonnement! Ontdek nu de laatste Proximus promoties via de groene knop.

  Korting bij Proximus

  Bij Proximus vind je steeds leuke promoties waardoor je voordelig een pakket kan aanschaffen. Deze promoties kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Voordelig een smartphone indien je mobiele klant wordt
  • Voordelig een tv aanschaffen als je tvklant wordt
  Maar wij van Promo-Code houden steeds de interessante Proximus promoties in de gaten en voegen ze toe aan onze website.
  promoties proximus

  Proximus, het ongeduldige netwerk

  Proximus schotelt je het meest snelle netwerk voor. Via dit netwerk surf je supersnel mobiel, kan je foto’s en video’s makkelijk downloaden en je eigen netwerk raadplegen. Dankzij Smart Wifi schakelt je toestel automatisch over van 3G/4G naar een van de hotspots en dat zonder je surfervaring te onderbreken. Ook in het buitenland kan je dankzij de verschillende hotspots gratis surfen.

  Proximus bied je verschillende pakketten aan. Niet alleen kan je kiezen uit populaire bestaande pakketten, je hebt ook de mogelijkheid om een pakket op jouw maat samen te stellen en dit steeds aan scherpe tarieven.

  Neem een kijkje op de site van Proximus en ontdek de vele voordelen van deze operator. Bovendien vind je op de site heel regelmatig nieuwe Proximus promoties die meer dan de moeite waard zijn om te proberen!

  Welke beoordeling geef je Proximus?
  3.5 ster(ren) gebaseerd op 17 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Proximus gemakkelijk op volgende manier:

  0800 22 800 (Maandag - Zaterdag: van 8 tot 22 u)

  Op de webshop van Proximus kan je betalen met:

  Meer leuke promoties en kortingscodes

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief of voeg Promo-Code toe aan je favorieten en blijf zo steeds op de hoogte van de laatste Proximus promoties en kortingscodes van leuke webshops.

  Proximus promoties en Français