Proxis kortingscode 2013 & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Proxis kortingscode 2013

Ontdek de Proxis azur kortingscode 2013 onder het oranje vak, wij openen de site voor u en op het vorig venster zal de code verschijnen.

Kortingscode

Een proxis kortingscode of tegoedbon kan je invullen in je winkelmandje. Deze ziet er zo uit:
proxis tegoedbon of kortingscode
Momenteel is er ook een 2de kortingscode waarmee je 2 blu-ray’s kan kopen en je krijgt een 3de gratis!

Proxis

Vroeger waren proxis en azur 2 verschillende websites, sinds kort hebben ze dat samengevoegd en daardoor is het natuurlijk makkelijker te onderhouden. Deze webshop verkoopt voornamelijk Nederlandstalige en Engelse boeken en cd’s, dvd en blu-rays. Maar daarnaast ook games, geschenken en strips. Alles aan voordelige prijzen tot zelfs 33 procent goedkoper dan de aanbevolen prijs. De winkel bestaat al sinds 1995 en is een erkende boekenwinkel.
proxis boeken

kortingen

Er zijn ook andere kortingen beschikbaar, bv als je 10 stuks neemt krijg je korting. Er is ook nog de koopjeshoek waar je bijzondere goeie deals kan vinden.

Review

De site, vooral de homepage zit nogal wat druk in elkaar, zeker als je op dat moment direct op een koop knop drukt. Ook de rode tekst komt nogal gevaarlijk in je kijkhoek (bv in een subcategorie)
Bizar is ook dat ze x-box met een streepje gebruiken terwijl het beter Microsoft Xbox is. Bovendien is de sorteren (vooral bij games heel bizar).
Natuurlijk, buiten dat is de prijs het belangrijkste en die zit meestal erg scherp.