Radisson Blu deals & kortingen

Geschreven door Axelle.
Radisson Blu deals
Nood aan een ontspannende vakantie? Boek dan jouw overnachting bij Radisson Blu en geniet van de Radisson Blu promoties achter de groene knop!

  Deals bij Radisson Blu

  Nood aan een ontspannende vakantie? Boek dan jouw overnachting bij Radisson Blu en geniet van de Radisson Blu deals achter de groene knop! Radisson Blu is iconisch, stijlvol en verfijnd en creëert opwindende individuele hotels voor individuele geesten. Ze verrassen reislustige, moderne gasten met een echte, uitnodigende sfeer. Ze doen daar nog een schepje bovenop met het prachtige, toonaangevende design.

  Daarnaast kan je bij Radisson Blu altijd gebruik maken van de Radisson Blu Giftcard. Geef een geliefde of een goede vriend een reis cadeau met de Radisson Blu Giftcard! De giftcard kan worden gebruikt bij bijna 300 hotels en is 2 jaar geldig. Heb je zelf een Radisson Blu Giftcard ontvangen? Zo moet je hem gebruiken:

  • Log in op jouw account of maak een account aan
  • Registreer je Radisson Blu Giftcard
  • Geef de giftcard af aan de receptie om jouw overnachting of kosten te betalen in je hotel

  Giftcard Radisson Blu

  Radisson Blu: ontworpen voor jou

  Radisson Blu beschikt over 380 unieke hotels, geopend of binnenkort open, in de meest gewilde bestemmingen van de wereld: dynamische grote steden, dicht bij luchthavens en in de meest aantrekkelijke recreatieve hotspots. Het is een perfecte formule die leidt tot het ervaren van hoogst individuele – en onvergetelijke – volledige gastvrijheid die momenteel nergens ter wereld wordt geëvenaard. Daarnaast kan je er niet alleen overnachten maar ook vergaderen, bruiloften en andere events organiseren.

  Waarom jouw overnachting boeken bij Radisson Blu:

  • Yes I Can: de slogan van Radisson Blu. Een werkelijke gastheer zijn, gaat alleen over onverdeelde aandacht geven aan de gasten, te allen tijde.
  • 100% tevredenheidgarantie: Als je niet tevreden bent met een aspect van jouw ervaring, laat het dan weten tijdens jouw verblijf en ze zullen heel snel alles doen om de dingen recht te zetten.
  • In ieder hotel gratis internet beschikbaar.
  • One touch-app: De Radisson Blu One Touch-app zorgt ervoor dat je alle diensten van het hotel en de belangrijkste informatie over de omgeving binnen handbereik hebt.

  Promoties en kortingen bij Promo-code

  Genoten van je overnachting bij Radisson Blu? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Facebook en kom regelmatig langs voor alle Radisson Blu deals!