Raz War Coupon Promo Code & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Raz War Coupon Promo Code

 

Ontdek in de code hiernaast je Raz War Coupon promo code van dit moment. Na het openen van het venster zal op dit huidig venster je code verschijnen. Opgelet de code is momenteel verlopen, van zodra er een nieuwe is laten we dat zeker weten!

Razwar coupon code

RAZ*WAR houdt zich aan de traditie van Black*Friday en biedt u een fantastische korting aan. Maak snel gebruik van de code die u recht geeft aan 20% korting op alle RazWar modellen (http://www.razwar.nl/). De code loopt deze vrijdag om middernacht af…

Na het zelf de El Fidel meer dan een jaar te testen kan ik jullie alleen maar deze goedkopere maar betrouwbare scheermesjes aanbevelen!

Raz*War: Quality Shaving – Fair Prices!

Raz*War werd geboren na het realiseren van een simpel feit: de prijs van scheermesjes is altijd hoog, té hoog! Raz*War wil de prijs van scheermesjes omlaag brengen met als tagline: “Quality Shaving – Fair Prices”.

De producten onderscheiden zich van de traditionele merken door de uniek ontworpen verpakking en de fair prices-aanpak. Men wil een revolutie betekenen in de wereld van het scheren! Met haar innovatieve aanpak op basis van een abonnement wil Raz*War mensen helpen om steeds goed geschoren door het leven te gaan zonder ooit zonder mesjes te zitten.

[starreview tpl=16]