Record Bank & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Record Bank

Ontdek snel de vele mogelijkheden die Record Bank jou biedt!

Record Bank

Eenvoudig en duidelijk producten aanbieden dat is wat Record Bank belangrijk vindt. Vanuit hun hoofdzetel in Evere stellen zij samen met de zelfstandige agent en makelaars alles in het werk om dit blijven waar te maken.

Record Bank - duideijke bankproducten
Record Bank – ontdek de producten op RecordBank.be

Gratis zichtrekening

Open je bij Record Bank een zichtrekening dan is dit helemaal gratis. Betalen voor verrichtingen behoort tot het verleden! Overschrijvingen, jouw bankkaarten en zelfs overschrijvingen aan het loket zijn volledig kosteloos.

Per titularis van de zichtrekening ontvang je een bankkaart met Maestro- en Proton-functie. Eveneens kan je gratis een Visa-kaart aanvragen!

Webspaarrekening

Naast een zichtrekening wil je ook wel wat geld sparen en dit met goede voordelen. Met Record Bank webspaarrekening krijg je een mooie basisrente en getrouwheidspremie. Het beheer van deze rekening gebeurt volledig online. Met de Platinum-spaarrekening krijgt u een hogere getrouwheidspremie maar bij deze moet je jouw spaarcenten wel 1 jaar laten staan. Maak dus de juiste afweging bij jouw keuze!

Autofinanciering

Heb je een nieuwe auto nodig? Bekijk dan snel de mogelijkheden die Recordbank jou biedt om de wagen te financieren. Een nieuwe of tweedehandswagen voor beide vind je pakketten die bij jou passen. Neem dus snel een kijkje en simuleer even wat Record Bank voor jou kan betekenen.

Record@Home

Met de Record@Home module beheer je heel eenvoudig jouw geldzaken online. Makkelijk van thuis of tijdens de pauze op het werk je maandelijkse overschrijvingen doen!

Ben je toch nog op zoek naar meer informatie, ga dan naar RecordBank.be