Reli promoties & kortingen

Geschreven door Sara V.
Reli promoties
Leef als God in Frankrijk dankzij Reli waar je kan kiezen uit meer dan 300 zelf geselecteerde en bezochte charmante vakantiewoningen. Achter de groene knop vind je de promoties terug.

  Korting bij Reli

  Zin in vakantie? Reli is een klein team maar het heeft een grote liefde voor Frankrijk. Dankzij Reli kan je op vakantie gaan naar de mooiste vakantiehuizen in Frankrijk. Bekijk de pagina van Reli achter de groene knop om te genieten van de Reli promoties. Daardoor kan je genieten van heel wat woningen aan kortingen. De woningen zijn speciaal uitgekozen en werden door het team eigenhandig bezocht en ook goedgekeurd. En dat allemaal om iedereen zorgeloos te laten genieten van zijn of haar vakantie.

  Reli: grote liefde voor Frankrijk

  Een warme zon, een groot zwembad, heerlijk geurende lavendelvelden en een verfrissend wijntje: in Frankrijk leef je wel degelijk als God. Beleef je eigen droomvakantie in een van de 300 vakantiewoningen van Reli. Je kan kiezen uit verschillende streken: Provence, Rhöne-Alpes, Languedoc, Limousin, Bourgogne, Midi-Pyrénées en Aquitaine. Het team van Reli bezoekt altijd elke woning om ze goed te keuren. Kwaliteit primeert bij Reli. De beschrijvingen zijn zo gedetailleerd mogelijk zodat je ter plaatse niet voor verrassingen komt te staan. Fan van charmante villa’s, authetieke landhuizen of heb je het eerder voor een pittoresk kasteeltje of is een bungalow meer jouw ding? Bij Reli kan je kiezen uit een ruim aanbod. Heb je vragen of wens je meer informatie? Dan staat het team van Reli klaar met antwoorden! Geef na je vakantie zeker de nodige feedback zodat Reli nog meer kan verbeteren.

  Andere voordelen:

  • Interessante Reli promoties
  • Uitstekende service op maat
  • Reli heeft nauw contact met de eigenaars
  • Groot aanbod
  Welke beoordeling geef je Reli?
  4.5 ster(ren) gebaseerd op 3 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Reli gemakkelijk op volgende manier:

  0032 (0)16 772 772
  info@reli.be

  Meer kortingen en promoties

  Wil je blijven genieten van de Reli promoties? Zou je graag ook kortingen van andere shops ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Promo-Code waardoor je elke week op de hoogte blijft van de nieuwste acties!