Saunastore kortingscode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Saunastore kortingscode

Neem regelmatig een kijkje bij saunastore voor de laatste nieuwe promoties. Geniet bovendien van een gratis verzending bij aankopen vanaf 20 euro.
 

Korting bij Saunastore

Vaak zijn er bij Saunastore promoties die de moeite waard zijn. Wij konden voor jullie een Saunastore kortingscode op te kop tikken. Hierdoor geniet je van nog extra korting!

Hoe gebruik je deze Saunastore kortingscode nu precies? Kies uit hun aanbod de gewenste artikelen en plaats ze in het winkelmandje. Ga door naar ‘afrekenen’ en hier kan je de actiecode ingeven. Klik zeker ook nog op ‘coupon gebruiken’ om de code te valideren.

kortingscode saunastore

Saunastore: genieten bij u thuis

Ben je een echte saunafan? Iedere week een saunabezoek kan echter wel duur uitvallen. Surf snel eens naar de webshop van Saunastore en ontdek daar alle soorten sauna’s en infraroodcabines. Van finse sauna en buitensauna’s tot zelfs sauna’s op maat gemaakt. Een eigen sauna is bovendien goedkoper en je kiest wanneer je erin wilt. Daarnaast verkoopt Saunastore ook sauna accessoires, sauna geuren en dompelbaden. Andere voordelen:

  • gratis levering vanaf 20 euro
  • 365 dagen retourrecht
  • Ruim assortiment van de belangrijkste merken
  • uitstekende dienst na verkoop
  • betalen ook mogelijk via overschrijving

Wil je liever eerst wat uitleg over bepaalde sauna’s en infraroodcabines? Kom dan zeker langs in het Fundoo Village. De showroom is zes dagen op zeven open.

Nog meer leuke promoties

Wil je nog meer genieten van promoties en van de meest actuele Saunastore kortingscode? Dan kan je je inschrijven op de Promo-Code nieuwsbrief en steeds op de hoogte blijven hiervan!