Scarlet promoties & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Scarlet promoties
Bij Scarlet kan je nu genieten van het Scarlet Trio: neem internet, telefonie en digitale tv en betaal maar 39 euro! Als je peter wordt van een vriend of familielid kan je besparen tot 39 euro!

Korting bij Scarlet

Ontdek snel de aantrekkelijke Scarlet pakketten. Wat dacht je van de Scarlet Family ITV? Met 122 zenders waarvan maar liefst 28 in HD, en 58 ook op de tablet, het snelste internet en 100 minuten GRATIS bellen vanaf je vaste lijn en een uitgebreide VIP installatie, heb je het meest complete pakket van Nederland. En dat voor slechts € 54,95 per maand. Regelmatig ontvangt Promo-code bovendien leuke Scarlet promoties. Hou deze pagina dus goed in de gaten en kijk uit naar onze Scarlet promoties.

Scarlet, de uitvinder van het voordeelpakket

Als telecommunicatieprovider heeft Scarlet een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor vaste en mobiele telefoniediensten, internetverbinden of digitale televisie kan je bij hen terecht.  Wist je dat Scarlet een van de weinige internetproviders is die je voor je aanmelding al laat zien wat de werkelijk haalbare snelheid op je adres is? Doe daarom de postcodecheck op hun website en ontdek meteen wat je snelheid zal zijn.

Scarlet biedt complete pakketten internet, vaste telefonie, mobiel internet, mobiele telefonie, digitale TV en een breed assortiment aan aanvullende diensten. Zo bespaar je tijd én geld! Scarlet is dé uitvinder van het voordeelpakket en biedt voor elk wat wils. Zo is er de Scarlet Family, al jaren het best verkochte combinatiepakket met daarin televisie, telefonie en internet. Bij elk Family pakket zijn elke maand de eerste 100 minuten bellen gratis. Keuze te over dus aan Scarlet pakketten!

Andere voordelen:

  • Wordt peter van een familielid of een vriend en krijg tot 39 euro korting!
  • Goedkoper bellen
  • Scarlet App

webshop scarlet

Welke beoordeling geef je Scarlet?
3 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Scarlet gemakkelijk op volgende manier:

02 275 27 27
vraag@scarlet.be

Nog meer kortingen

Wil je op de hoogte blijven van Scarlet promoties of Scarlet pakketten? Voeg Promo-Code dan toe aan je favorieten of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo hoef je helemaal niets te missen!