Sillyprint actiecode & kortingen

Geschreven door Judith Van Hoorde.
Sillyprint actiecode

Zet een leuke, persoonlijke foto op een T-shirt, case of wanddecoratie en ontdek de te gekke prijzen van Sillyprint.
 
 

Korting bij Sillyprint

Posters, canvassen, cases, T-shirts en polo’s. Je kan ze allemaal voorzien van een leuke foto van jezelf of iets anders bij Sillyprints. Tevens geniet je er van de te gekke prijzen op vele producten. Kijk ook geregeld eens op deze pagina, want wie weet ontdek je wel een interessant Sillyprint actiecode.

Om de actiecode te activeren, zoek je op de website van Sillyprint die je ontdekt via de oranje knop, naar het product dat jij wil bedrukken met een foto. Klik op het product en je kan meteen een foto uploaden vanuit je computer, Facebook, Picasa of Instagram. Klik op ‘Verder’ als je tevreden bent over de foto die je gekozen hebt. Nu kan je de foto bewerken. Als je dat gedaan hebt, klik je op ‘bestellen’. Bij bestelling afronden kan je onder het totaal de Sillyprint actiecode invullen.

Actiecode Sillyprint

Sillyprint: helemaal te gek

Sillyprint noemt zichzelf het bedrijf dat gespecialiseerd is in het afdrukken van foto’s op een canvasdoek, plexiglas, aluminium-dibon of poster. Dankzij het eenvoudige bestelproces en de hoge uploadsnelheid, zal het bestellen een fluitje van een cent zijn. Zo moet je eerst een product en formaat kiezen, nadien je foto uploaden, je gegevens invullen je bestelling afronden en betalen. Zo simpel is het en je geniet ook van de te gekke prijzen.

Bij Sillyprint is het echt te gek om te bestellen en je geniet van nog vele andere voordelen:

  • Geen inspiratie? Zoek dan inspiratie via het tabblad ‘Inspiratie’
  • Geniet van gratis verzending
  • Het is mogelijk om een spoedlevering aan te vragen
  • Je betaalt veilig met iDeal, MasterCard en Visa

actiecode Sillyprint

Meer kortingscodes en leuke promoties

Ontvang jij graag een Sillyprint actiecode of een kortingscode van een andere grote webshop? Voeg Promo-Code dan toe aan jouw favorieten, volg ons op Facebook en wij houden je zo op de hoogte van de laatste nieuwe kortingen, acties en codes.