Skidôme kortingscode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Skidôme kortingscode
Geniet van de Skidôme online korting als je bestelt via de groene knop! Daar vind je ook de meest actuele promoties terug!

  Korting bij Skidôme

  Zin om te skiën, maar is je budget beperkt? Dan is Skidôme in Terneuzen of in Rucphen dé oplossing! Je kan er elke dag van het jaar indoor genieten van verse sneeuw, moderne skiliften en een gezellige sfeer. Als je online je tickets boekt, dan kan je bovendien ook genieten van een extra korting op je aankoop. Af en toe ontvangen wij een unieke Skidôme kortingscode waarmee je kan genieten van korting op je aankopen. Indien we zo een ontvangen, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina.

  Wat moet je doen om van deze Skidôme kortingscode te genieten?

  • Ga via de groene knop naar de website
  • Kies daar de formule die je prefereert
  • Kies je opties en vul je contactgegevens in
  • Hierna kan je de kortingscode invoeren en valideren

  kortingscode skidome

  Skidôme: indoor skiplezier

  Naar het buitenland gaan skiën of snowboarden zit er niet altijd in voor iedereen. Om een leuk alternatief te bieden, is er Skidôme in Terneuzen en Rucphen. Daar zijn 2 (Terneuzen) of 3 (Rucphen) skipistes, is er een beginnershelling, is er tot 220 meter piste, is er een ski- en snow funpark, kan je skimateriaal huren, kan je sleeën en tuben in de sneeuw en nog veel meer. In de wintersportwinkel kan je zelf je materiaal aanschaffen en in het restaurant/de bar kan je even bekomen van de zware inspanningen. Ook ijskarten en glowgolf kan je daar doen.

  Ander voordelen:

  • Skischool aanwezig
  • Regelmatig acties
  • Veilig online betalen
  • Voordelige e-tickets
  Welke beoordeling geef je Skidôme?
  3 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

  Meer kortingen en promoties

  Zin om te gaan skiën of snowboarden? Ga naar de indoor skipistes van Skidôme! Wil je ook blijven genieten van de Skidôme kortingscode? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook!