Snuffelbox couponcode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Snuffelbox couponcode
Verras je hond iedere maand of eenmalig met een leuke Snuffelbox met daarin tal van gadgets!

Korting bij Snuffelbox

Verwen je hond en geef ‘m eens een snuffelbox cadeau! Met de maandelijkse snuffelboxen of die per kwartaal bespaar je respectievelijk 24 en 12% per box. Maar wij hebben geregeld een unieke Snuffelbox couponcode beschikbaar. Als we zo een hebben, dan plaatsen we ze op deze pagina.

Wat moet je doen als je zo'n Snuffelbox code hebt?

  • Ga naar Snuffelbox.nl en klik op 'aanmelden'
  • Selecteer vervolgens de grootte van je hond
  • Hierna kan je kiezen uit een eenmalige, maandelijkse box of een per kwartaal. Maak je keuze
  • Geef je e-mailadres op
  • Hierna heb je aan de linkerkant van de pagina de mogelijkheid om de couponcode te valideren

couponcode snuffelbox

De Snuffelbox: vrolijke honden

Het concept van Snuffelbox is eenvoudig: je kan eenmalig, ieder kwartaal of maandelijks een leuke snuffelbox bestellen voor je hond. Het is een verrassingsbox met daarin vijf of meer producten voor honden. Deze bestaan uit speeltjes, natuurlijke snacks, verzorgingsproducten en hippe gadgets. Er zijn zelfs gluten- en graanvrije boxen te verkrijgen. Een eenmalige box kost 25 euro, een maandelijkse kost 19 euro en voor een per kwartaal betaal je 22 euro. Ze worden bovendien allemaal gratis verzonden en als je hond niet tevreden is, dan kan je gebruikmaken van de Kwispel-garantie die je recht geeft op het volledige aankoopbedrag.

10% van de winst per box komt in handen terecht van organisaties die zich inzetten voor het welzijn van honden, waaronder dierenasielen, de dierenbescherming, dierenvoedselbanken en dierenopvangcentra.

Waarom kiezen voor Snuffelbox?

  • Geef een box als cadeau
  • deel van de winst gaat naar een goed doel
  • gratis verzending

 

Meer kortingen en promoties

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Snuffelbox couponcode en andere promoties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Promo-Code en ontvang wekelijks een overzicht in je mailbox.