Sonos korting & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Sonos korting

Ontdek in deze post de beste Sonos aanbiedingen en mijn ervaringen mijn deze prachtige luidsprekers. We hebben ook een Sonos play:5 prijsvergelijk gemaakt tijdens dit schrijven. Lees ook onze tips.

Kortingscode Sonos

Wil jij een Cadeaucode of een kortingscode voor je bestelling op Sonos.com, kijk dan snel via onze oranje knop of er een code beschikbaar is, wij updaten onze codes dagelijks voor jouw extra korting!

Kortingscode voor Sonos

Na je adresgegevens in te geven zie je in de volgende stap een code invoeren

Sonos aanbiedingen

In onze prijsvergelijking hieronder zal je zien dat Sonos vaste prijzen hanteert net zoals Apple doet. Waar je wel het meeste voordeel uithaalt is kopen via hun eigen webwinkel. Via de Sonos shop krijg je je gratis verzending + levenslange support een echte korting is er dus niet.

De Sonos aanbiedingen

Een Sonos Play:3 staat mooi op de kast

Prijsvergelijking

Wij hebben voor jullie een Sonos play:5 prijsvergelijking gemaakt van de bekendste online winkels.
Deze prijzen zijn tijdens het schrijven van dit artikel en onder voorbehoud van fouten.

ShopPrijsVerzendingLink
Sonos Shop (officieel)€ 399Gratis + levenslange support
Bekijk >
Bol.com€ 399GratisBekijk >
Amazon UK (.com verzend geen speakers naar EU)€ 392Opgelet UK stekker, en Sonos heeft een heel specifieke aansluiting.Bekijk >
Pixmania.be€ 446€ 35 (Er is wel een Pixmania kortingscode)Bekijk >

Benodigdheden (belangrijk)

Wanneer je een Sonos systeem wil kopen let er dan op dan je 1 Sonos Bridge nodig hebt. Wat je ook doet, deze bridge heb je nodig als zender! De luidsprekers kan je uitbreiden tot 36 toestellen doorheen je huis. Hier kan je zoveel mengen als je wil met de Play 3, Play 5, Sub of de nieuwe Soundbar.
Standaard ontvangen deze allemaal Spotify, iTunes speellijsten, streaming radio, Deezer, Last.fm, Audible, Juke, enz..
Jammer genoeg geen Airplay!
Enkel de Sonos play 5 en de soundbar heeft een input kanaal, dus enkel deze kan je aan bv. je laptop aansluiten.
Wanneer je toch nog andere dingen wil aansluiten dan moet je de Sonos Connect bovenop de bridge aankopen. Hiermee heb je zowel input als output kanalen die je door heel je huis dan kan verzenden dankzij de Bridge. Wil je je eigen boxen gebruiken zonder eigen versterker, dan kan dat met de Connect:Amp. Deze versterker heeft een vermogen van 55 watt, deze heeft wel als nadeel dat er geen volume knop op zit.
Concreet, wat je ook koopt, koop bij je eerste aankoop een Bridge. Er bestaat een starterspakket.

Sonos Play 3 of Sonos Play 5

De Play 3 kan gemakkelijk een standaard kamer aan van 4m op 4m. Je moet vooral denken waar die zal staan, zoek je iets compact? Ga dan voor de Play 3, zoek je iets met iets meer bas, ga dan voor de Sonos Play 5.

Er zijn ook een aantal montage kits beschikbaar op Coolblue.

Soorten speakers

Als instapmodel heb je de Sonos Play 3, deze heeft jammer genoeg geen input kanaal maar speelt naar onze mening echt wel goed in een normale huiskamer. Als je meer een feestje wil geven met net iets meer bas dan raden we de Sonos Play 5 aan. Het kost ietsje meer maar is duidelijk iets voller van geluid en bovendien compacter als je deze aan de muur wil bevestigen (waarvoor er montage kits bestaan).

Sonos Review

We zochten voor in onze werkomgeving een speaker die vooral non stop spotify kon draaien zonder daarvoor een laptop te belasten.
Er zijn er een klein aantal op de markt, maar we zochten vooral één die echt kwaliteitsvol geluid brengt en bestuurbaar was via de Apple iPhone. Na 2 uur luisteren in een testruimte naar alle mogelijkheden zoals die van Phillips Fidelio, B&W en Bose, kwam Sonos qua prijs kwaliteit er toch wel als sterkste uit.

Sonos Play
We kochten om te testen de Play 3, die toch wel een kamer van 4 op 4 heel makkelijk kan vullen met zuiver geluid. Gewoon in de stopcontact steken, knopje op de bridge en speaker aanduwen en de iPhone app werkte direct. Voor Spotify heb ik een abonnement en deze speelt op een ongelooflijke kwaliteit op deze speaker. Wil je gezellig aperitieven, barbecueën, werken of wat dan ook, gewoon de box verplaatsen en die werkt na 15 sec opstarttijd weer opnieuw. Dus echt wel handig.
Wil je elke dag om 12u het nieuws beluisteren? Geen probleem je kan bv 15 minuten een alarmsignaal programmeren op een radiozender. Of je gebruikt hem op je slaapkamer als wekker of slaaptimer. Waarmee hij zachtjes het volume hoger/lager zet.
We vinden dit toestel zo goed dat we er meer willen plaatsen! Je kan er je huis helemaal vol met plaatsen of als stereopaar instellen, wat niet onbelangrijk is. Je kan dan naam geven per zone en elk volume apart instellen.
Ondertussen hebben we ook de Play 5 getest, deze kan iets luider met meer een stereo gevoel.
Nieuw is nu ook de Soundbar.
Onze score is zeker en vast 4,5/5. Enigste minpunt is de aankoopprijs, maar als je een gadgetfreak bent en kwaliteit wil hebben dan is deze speaker zeker iets voor jou.

Video