Sony kortingscode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Sony kortingscode
 
In de Sony outlet vind je kortingen op vele producten. Maar haast je want de kortingen zijn slechts tijdelijk geldig.

Korting bij Sony, waardebon

In de Sony outlet vind je steeds leuke promoties en kortingen, maar bij ons vind je regelmatig een Sony kortingscode. Met deze waardebon code geniet je van extra korting op je online Sony bestelling.

Alle nieuwste waardebonnen worden hieronder toegevoegd.

Hoe moet je nu zo een kortingscode van Sony valideren?

  • kopieer de code
  • ga naar de overzichtspagina van je winkelmandje
  • plak de Sony kortingscode
  • klik op 'waardebon gebruiken'
  • je Sony kortingscode wordt direct verrekend

Waardebon Sony omruilen

Twijfel je nog hoe je zo een Sony waardebon kan gebruiken? Bekijk dan onze Youtube-video:

Sony: kwaliteit - vernieuwend - promoties

Van prachtige Bravia TV's tot Bluray spelers(met snelle opstarttijd), als zelfs mooie laptops. Bij Sony denk je natuurlijk ook aan de Playstation. Deze kan je eveneens aankopen via het de shop.

Zelf hebben we een Bravia TV die prachtig aan de muur hangt, de 3D tv komt helemaal tot zijn recht als je naar een Blu-ray film kijkt. Daar hebben we een goede tip voor, koop voor een Playstation 3 ook al game je niet. Gewoon omdat de grafische kaart en processor veel sneller is dan de gewone Blu-ray spelers. Vaak geeft Sony promoties waarbij je een Playstation gratis krijgt en zelfs met de 3D brillen erbij.

Wel heb je bijna verplicht een HD digicorder nodig. Ontdek de digicorder via Telenet.

 

Review

Review van onze mystery shopper

Het lijkt soms raar, een tv, laptop, enz bestellen via internet, je zou denken is dit wel betrouwbaarder dan bij je lokale winkel? Wel je besteld op deze site in het oranje vakje bovenaan rechtstreeks bij Sony (gelegen in Zaventem langs de snelweg!) dus tuurlijk is die betrouwbaarder, en deze zal ook sneller aan je huis leveren dan je zou bestellen bij je lokale winkel als je een specialer model wilt.

De support was bij ons iets minder snel maar dat kwam wellicht door de feestdagen maar ons pakje van 152 cm :) was er wel heel snel. En wat een pracht van een beeld, dit heb je enkel van Sony vind ik.

Meer kortingscodes en promoties

Wil je op de hoogte blijven van de laatste Sony kortingscode of van waardebonnen andere leuke webshops? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of voeg Promo-Code toe aan je favorieten en mis zo nooit nog een Sony waardebon!