Spreadshirt vouchercode & kortingen

Geschreven door Judith Van Hoorde.
Spreadshirt vouchercode

Op Spreadshirt ontwerp je je eigen T-shirt of zoek je een leuk ontwerp. Kies de vorm van je T-shirt of pull, je maat en kleur. Dan hoef je enkel nog te bestellen. Zo eenvoudig is het en dankzij onze de kwantumkorting geniet je tot 30% korting op alle T-shirts.
 

Korting bij Spreadshirt

Je naam, de naam van je bedrijf, een leuke slagzin of een mooie tekening. Het kan allemaal op je T-shirt of op andere textiele items gezet worden via Spreadshirt. Hoe meer producten je van eenzelfde reeks koopt, hoe goedkoper je aankoop zal zijn.  Zo krijg je op een aankoop van 12 artikelen 15% korting, op een aankoop van 50 artikelen 25%,… En regelmatig ontvangen we een Spreadshirt vouchercode en hiermee kan je nog van extra korting genieten!

Volg onderstaande stappen om de vouchercode te gebruiken:

  • Kies op de website van Spreadshirt of je een product wil ontwerpen of een wilt kiezen uit de winkel
  • Als je een product ontwerpt, volg je alle simpele stappen
  • Koop je een product uit de ‘winkel’ dan moet je gewoon kiezen uit de categorieën en uit de verschillende ontwerpen
  • Steek je product in je winkelwagentje als je klaar bent en ga naar de ‘kassa’ als je volledig klaar bent
  • Onder je producten kan je de Spreadshirt vouchercode invullen

Vouchercode Spreadshirt

Spreadshirt: De gepersonaliseerde aanpak

Bij Spreadshirt kan je terecht voor al jouw gepersonaliseerde kleding. Van T-shirts, sweaters, jacks, vesten, broeken, werkkleding, accessoires, boekentassen tot smartphone hoesjes en veel meer, bij Spreadshirt kan je je eigen ontwerp of een geprogrammeerd ontwerp kiezen om al deze producten te bedrukken.

Wil je geen geld uitgeven? Maar wel geld verdienen met een leuk ontwerp van jezelf? Dan kan je dat makkelijk doen op Spreadshirt. Het is de Speadshirt’s doelstelling om HET creatieve platform voor kleding te zijn. Zo kan iedereen modeontwerper zijn.

Screenshot Spreadshirt

Meer kortingscodes en leuke promoties

Heb je nu geen inspiratie of heb je nog niet meteen een product gevonden en ontvangt u in de toekomst graag nog een Spreadshirt vouchercode?  Of ontvang je graag kortingen en codes van andere online shops? Voeg Promo-Code dan toe aan jouw favorieten en wij houden je zo op de hoogte van de laatste nieuwe promoties.