Surfstitch promocode & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Surfstitch promocode

De meest recente Surfstitch promo code kan je steeds bij ons vinden onder onze oranje knop. Wij onderhouden dagelijks onze database hier op promo-code.be voor de meest recente kortingscodes. Zo geniet je steeds van alle kortingen, ook voor deze coole surf webshop! In dit artikel bespreken we surfstitch.com en we beginnen hoe je de promo code activeert.

Kortingscode voor 2014

Zoek je een promo code voor Surfstitch.com? Geen probleem hier bij ons zit je goed! Door een druk op onze oranje knop tonen wij de kortingscode en openen we voor jou in een nieuw venster deze leuke surf webwinkel. Deze code kan je links onderaan ingeven in je winkelmandje overzicht.

In dit invulveld kan je onze promo code invullen

Hier zie je een voorbeeld van dergelijk invulveld

We hebben momenteel 1 kortingscode onder de oranje knop:

  • Nu 50% korting op je 2de artikel zwemkledij.
  • En met onze link krijg je een overzicht van allerlei andere kortingen op de webshop.

Online surf- & skishop

De naam onthult al veel van deze webwinkel maar deze winkel is vooral voor jonge coole sporters bedoelt. Dus ook voor snowboarders enzo. Noem het de AS adventures voor de jongeren.
Surfstitch verkoopt voornamelijk echt grote merken zoals, Billabong, Element, DC, Quicksilver, Carhartt, Ripcurl enz.
Allemaal namen die iedereen wel kent van die mooie kleurrijke zwemshorts en bikini’s.


Maar ze verkopen ook prachtige portefeuilles, horloges, hippe iPhone hoesjes en meer. Dus alles om tijdens de sport- of strandvakantie mee te zijn met de mode.
Natuurlijk ook alle benodigdheden om goed te kunnen bodyboarden, kitesurfen en dergelijke.
Maar dus ook voor de skivakantie kan je sneeuwkleding vinden om mooi te snowboarden.

surfplank online kopen was nog nooit zo makkelijk

Zelfs surfplanken kan je hier heel overzichtelijk bekijken en online kopen

Review

Zelf deden we de test bij surfstitch. Op vrijdag 9 augustus 2013 om 9u plaatsten we een order.
We bestelden een Billabong portefeuille via de site. Dit ging echt heel vlotjes zoals het hoorde. Ook de menu’s zijn heel uitgebreid maar overzichtelijk ingedeeld.

surfstitch is heel betrouwbaar en overzichtlijk

Na je bestelling krijg je onmiddelijk al een confirmatiemail

Rond 11u diezelfde dag (slechts 2 uur later dus) kregen we een mail dat het pakje al verzonden is met DHL. Nu 2 werkdagen later, dinsdag 13 augustus rond 9u, is het pakje aangekomen.
Dat was dus heel snel, maar wat het nog bijzonder maakt is het traject dat het pakje maakt van Surfstitch Frankrijk naar Spanje en zo naar Brussel. En dit op zo een korte tijd.
Dan uitpakken maar. Voor mij persoonlijk mocht het iets beter ingepakt zijn dan een moeilijk te openen plastieken opgevouwen envelop die dan met 3 plakbanden gekleefd is. Dus openen zonder mes of schaar is dus niet mogelijk. Ik kan me voorstellen dat er daar toch wel wat beschadigingen kunnen oplopen.

opgevouwen plastieken envelop

De opgevouwen plastieken envelop

Na het openen was die bestelde Billabong portefeuille niet beschadigd en vonden we een mooie verassing. We kregen een Surfstitch discount code voor op je volgende bestelling. En er zat ook nog een bedankingsbrief bij met een woordje uitleg over hoe je iets kan terugsturen. Je hebt maar liefst 100 dagen tijd om je te bedenken!

De billabong portefeuille die ik online kocht

De kortingscode die je krijgt na je bestelling

Mijn mening:
Gebruiksvriendelijkheid: 9/10
Design: 7/10
Verzending/verpakking: 5/10
Totale score (geen optelling van hierboven): 8/10

Korting

Gratis handdoek surfstitch.com

Gratis strandhanddoek via onze code

Vergeet niet op onze oranje knop te drukken bovenaan dit artikel, op die manier komt er waar de knop stond de promo code voor surfstitch! Zo kan je soms genieten van een korting of zelfs gratis artikelen.