Telenet promoties & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Telenet promoties

Bestel nu online en krijg €20 korting + gratis installatie*, bespaar met Telenet promoties nu extra voordelige shakes. Klik op de oranje knop en ontdek jouw voordeel!

Telenet kortingen en promoties

De webshop van Telenet heeft een grote selectie aan abonnementen voor snel internet, digitale televisie, vaste en mobiele telefonie. Telenet spreek steeds over shakes, dat zijn verschillende combinaties aan betere prijzen. Als je online koopt, kan je steeds rekenen op een mooie korting van Telenet! Bekijk nu de beste Telenet promoties en ontdek de voordelen.

Tijdelijk krijg je €20 korting bij een bestelling via de Telenet website van een nieuwe dienst ( Telenet Internet, Digitale TV, Telenet vaste telefonie). Dus ben je plan iets te bestellen doe het dan online en bespaar!

Telenet Promoties en kortingen - extra voordelige shakes

Telenet Promoties – extra voordelige shakes

Fibernet shake Promotie

Indien je nu een Telenet Fibernet shake online aankoopt geniet je tijdelijk van volgende voordelen:

  • €20 online korting
  • gratis activatie
  • betaal €48,50 per maand i.p.v. 56,50

Met deze shake geniet je van super snel internet, digitale televisie van de hoogste kwaliteit en gratis bellen!

King & Kong

Telenet heeft nu voordelige tariefplannen voor je mobiele telefoon, namelijk King & Kong! Je hebt 2 opties een tariefplan voor de light user en een tariefplan voor de grotere gebruiker. Als Telenet klant geniet van deze tarieven:

  • King = €15 per maand
  • Kong = €50 per maand

Wil je nog meer info? Bekijk dan ons Telenet King en Kong artikel!

Het snelste internet

Op gebied van internet wil iedereen de snelste zijn. Als je betrouwbare test magazines mag geloven is Telenet de snelste in België. Ook qua kwaliteit is Telenet de top in België. Wat hen toch wel uniek maakt, is dat je zelfs via Twitter op hulp kan rekenen. Dus heb je een probleem, de Telenet klantendienst staat je te woord!

Prime Sport

Alle grote voetbal competities en andere sporten zoals basketbal op jouw TV, bestel nu Sporting Telenet, nu voor slechts €10 per maand! Bekijk het snel op Telenet.be!


*zie site voor voorwaarden