Terapy kortingscode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Terapy kortingscode

Op zoek naar een Terapy kortingscode? Dan zit je goed want met onze kortingsbon krijg je tijdelijk een korting van 10% op de aankoop van een Mini Terapy.
 
 

Korting met de kortingsbon

Tijdelijk een sterke kortingsactie bij Terapy, namelijk 5% korting, dit dankzij onze Terapy kortingscode. Neem dus snel een kijkje en geniet van het comfort van een Terapy zitzak en de korting!

Eénmaal je code hebt bemachtigd, moet je deze in je bestelproces valideren. Kopieer en plak de code + valideer de code. Dit doe je door de knop ‘Kortingsbon gebruiken’ aan te klikken.

Terapy kortingscode
Terapy kortingscode – nu 10% korting

Terapy.eu

Terapy, dat zijn comfortabele en ergonomische zitzakken. De zitzakken van Terapy vormen zich tot tegenstelling van andere zitzakken volledig naar je lichaam. Hierdoor zit een Terapy zitzak veel beter, maar hierdoor is hij ook veel gezonder voor je lichaam.

Je hebt 2 soorten zitzakken, de mini en de maxi Terapy. Beide kunnen we echt wel multifunctioneel noemen, je kan er even in relaxen, erin slapen of je kan er zelfs rechtop in zitten en hem gebruiken als stoel. Je kan er echt alle kanten mee uit.

Heb je ooit een zitzak gehad en de stof was nogal hard? De stof scheurde snel en de vulling kwam eruit? Na een bepaalde tijd was het volume weg? Niet bij Terapy, de zachte stof gemaakt van hoog kwalitatief katoen en de kwalitatieve korrels zorgen voor een ideaal comfort en dit voor een lange tijd.

Wil je specifiek kleurtje? Geen probleem, je hebt de keuze uit 15 verschillende kleuren!

Even samenvatten, waarom kiezen voor Terapy?

  • Hoge kwaliteit
  • Zeer comfortabel
  • Makkelijk omvormbaar
  • Hoes is wasbaar
  • Positief effect op het lichaam
  • Snelle levering, 2 à 3 werkdagen
  • Vele veilige online betalingsmogelijkheden

Voor alle nieuwste promoties en een up-to-date Terapy kortingsbon, één adres Promo-Code.be! Kom voor je aankoop zeker even langs en behaal zo een mooie korting!